Με το μαχαίρι στα δόντια

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην κρίσιμη μονομαχία ανάμεσα σε Δανία και Γαλλία δίνει στρέφεται ο #Jimandrez με μία αρκετά καλοπληρωμένη επιλογή.

Καλησπέρα σε όλους. Το Nations League συνεχίζει δυναμικά την πορεία του και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους για να έχουν μία ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Euro 2024. Απόψε στα προγνωστικά μας τσεκάρουμε την κρίσιμη αναμέτρηση της Δανίας απέναντι στην Γαλλία που κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο στον όμιλο.

Προγνωστικά Δανία – Γαλλία

Δανία και Γαλλία λοιπόν μία μονομαχία με ενδιαφέρον και για τις δύο. Οι «μπλε» του Κιλιάν Εμπαπέ επικράτησαν της Αυστρίας και έκαναν το βήμα παραπάνω, περνώντας πάνω της και έχοντας στα χέρια της την υπόθεση-παραμονή στον όμιλο. Βέβαια για να γίνει σίγουρη… αυτή χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο στην Κοπεγχάγη. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει συμπεριλάβει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, έχασε όμως τον Μενιάν αλλά και τον Κουντέ, δύο εκ των βασικότερων μονάδων του συνόλου του.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στον αντίποδα, η Δανία ηττήθηκε δίκαια στο Ζάγκρεμπ και πλέον ψάχνει νίκη απέναντι στη Γαλλία και στραβοπάτημα της Κροατίας για να πάρει εκείνη την πρωτιά. Ο Έρικσεν έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παραδοσιακά εντός έδρας παίζει καλύτερα από ότι εκτός. Θα χτυπήσει όπως συνηθίζει στις αδυναμίες και θα δώσει έναν γρήγορο ρυθμό στον αγώνα.

Ο αγώνας είναι μεγάλης σημασίας και για τις δύο. Η Γαλλία σχεδόν καίγεται και η Δανία έχει κίνητρο για νίκη. Οι απουσίες στην άμυνα των πρώτων σε συνδυασμό με το κλασικό δανέζικο παιχνίδι, μας οδηγούν στην επιλογή του goal/goal στο 1.83 από τη Novibet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Μονό
21:45
Δανία - Γαλλία
Goal/goal
1.83
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις