ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ίντριγκα και παράδοση με απόδοση 18!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ίντριγκα και παράδοση με απόδοση 18!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ίντριγκα και παράδοση με απόδοση 18!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ίντριγκα και παράδοση με απόδοση 18!

προγνωστικά

Τελευταίες αγωνιστικές του Nations League και ο #TheMagician σας παρέχει προγνωστικά με πολύ ενδιαφέρουσες - υψηλές αποδόσεις.

Καλημέρα σας. Το Nations League μπήκε στην τελική ευθεία και έχουν προκύψει αποδόσεις  που δεν μπορούμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με φόρα οι φιλοξενούμενοι

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από την Λιουμπλιάνα. Οι Σλοβένοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με την χειρότερη άμυνα σε τέσσερις αγώνες με οχτώ τέρματα παθητικό και έχοντας συγκεντρώσει μόλις δυο βαθμούς. Θα κριθεί η τελευταία θέση του υποβιβασμού ανάμεσα σ’ αυτούς και την Σουηδία η οποία έχει ένα βαθμό περισσότερο. Στο τελευταίο ματς εντός με την Σερβία αν και δεν υπήρχε στο Α’ ημίχρονο (0-2), στο δεύτερο 45λεπτο σκόραρε δυο φορές μέχρι το 53’ για να πάρει την ισοπαλία. Τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός στην Σουηδία. Μπορεί ν αποκτήσει πλεονέκτημα για την αποφυγή του υποβιβασμού αν κερδίσει σήμερα, αλλά έχει βουνό ν’ ανέβει.

Οι Νορβηγοί από την άλλη βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς. Σημαιοφόρος της προσπάθειας για άνοδο είναι δικαίως ο επιθετικός Χάαλαντ ο οποίος στα έξι τέρματα της χώρας του σκόραρε τα πέντε. Φορμαρισμένος και στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι που σκοράρει κατά ριπάς. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους μέχρι στιγμής και τρεις βαθμούς απόσταση από τους δεύτερους Σέρβους, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ίσως κλειδώσει την πρωτιά από σήμερα αν νικήσει και έχουν απώλειες οι Σέρβοι, αλλά σίγουρα τους θέλει σε απόσταση.

Η χειρότερη άμυνα του ομίλου αντιμετωπίζει έναν από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς της Ευρώπης. Θα κρατήσουμε Σκόρερ: Γκολ Χάαλαντ, ο οποίος χτυπάει και τα πέναλτι, σε απόδοση 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Σκληρή μονομαχία

Μεταφερόμαστε στην Πράγα. Οι οικοδεσπότες Τσέχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου τους με τέσσερις βαθμούς. Κοιτάνε προς τα κάτω για να αποφύγουν τον υποβιβασμό αφού οι Ελβετοί έχουν τρεις βαθμούς και τους αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Εντός έδρας παίζουν καλά, σκοράρουν συνεχώς και βάζουν δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Κέρδισαν με 2-1 τους Ελβετούς και ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με τους Ισπανούς. Δεν είναι αδιάφοροι και θα κυνηγήσουν την νίκη. Σε περίπτωση δικής τους νίκης και ήττας της Ελβετίας η οποία αντιμετωπίζει την Ισπανία, κλειδώνει από σήμερα την παραμονή.

Οι Πορτογάλοι έπεσαν από την πρώτη θέση του ομίλου με την εκτός έδρας ήττα από την Ελβετία με 1-0. Έμειναν στους επτά βαθμούς ενώ οι Ισπανοί τους προσπέρασαν φθάνοντας στους οχτώ. Οι κάτοχοι του Nations League θέλουν μόνο την νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση βαθμού από την Ισπανία ή να την φθάσουν σε περίπτωση απώλειας βαθμών. Περισσότερο αποδοτικοί εντός παρά εκτός αλλά σήμερα δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από το τρίποντο. Υποδέχονται τους Ισπανούς στον τελικό της τελευταίας αγωνιστικής στο «Ντα Λουζ»  την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Μαχητικοί είναι οι Τσέχοι εντός, αλλά θα βρουν αποφασισμένους τους Πορτογάλους για αποτέλεσμα. Θα κρατήσουμε το goal/goal σε απόδοση 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα για fun bet με απόδοση 18.06

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αλβανία στο πιο ιδιαίτερο όμιλο του Nations League. Εξαιτίας της αποβολής της Ρωσίας δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Τον όμιλο συμπληρώνει η Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι με νίκη κλειδώνουν την πρωτιά και την άνοδο. Έχουν πέντε βαθμούς ενώ οι Ισλανδοί τρεις. Σε περίπτωση δικής τους ισοπαλίας και νίκης της Ισλανδίας την επόμενη αγωνιστική με την αδιάφορη Αλβανία θα ανέβει η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων και έπειτα με την καλύτερη επίθεση. Με το ίδιο σκορ (2-2) έληξαν τα δυο παιχνίδια μεταξύ Ισραήλ και Ισλανδίας. Αδιάφοροι ουσιαστικά οι Αλβανοί μετά την αποφυγή του υποβιβασμού. Έχουν ένα πόντο σε δυο αγώνες. Με δυο νίκες βγαίνει πρώτη αλλά μοιάζει αρκετά δύσκολο σενάριο. Μετράει 13 over 2,5 στα τελευταία 14 παιχνίδια του το Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν – χάνουν με τουλάχιστον τρία τέρματα. Ίσως βοηθήσουν και οι φιλοξενούμενοι στο σκορ αλλά θεωρώ πως οι Ισραηλινοί δεν θα χάσουν την ευκαιρία. Θα κρατήσουμε το άσο & over 2,5 σε απόδοση 4.25 στο Pamestoixima.gr.

Ο εθνικός ύμνος θα ακουστεί μια φορά στο παιχνίδι Κύπρος – Ελλάδα. Οι γηπεδούχοι είναι σε ισοβαθμία με τους Β. Ιρλανδούς στους δυο βαθμούς. Ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις σε 2-2 στον εκτός έδρας αγώνα του Μπέλφαστ και έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απολύθηκε ο Κωστένογλου και ανέλαβε ο γνώριμος μας, Τιμούρ Κετσπάγια. Θα παίξει για βαθμό ή βαθμούς με την Ελλάδα, η οποία είναι άνετη και ωραία με την πρώτη θέση στο τσεπάκι. Θα δώσει χωρίς άγχος για βαθμούς τα δυο τελευταία παιχνίδια της αν και την τελευταία αγωνιστική πιστεύω πως θα φανεί ανταγωνιστική εντός έδρας με την Βόρειο Ιρλανδία για να ικανοποιήσει το κοινό της και ίσως για να βοηθήσει και την Κύπρο. Μεγαλύτερο το κίνητρο των Κυπρίων αλλά οι διεθνείς μας μπορούν να σκοράρουν. Θα κρατήσουμε το 1Χ & goal/goal σε απόδοση 4.25 στο Pamestoixima.gr.

Νέα Super προσφορά χωρίς κατάθεση* από τη Novibet

Δυάδα απόδοσης 3.93
19:00
Σλοβενία - Νορβηγία
Γκολ Χάαλαντ
2.05
21:45
Τσεχία - Πορτογαλία
Goal/goal
1.92
BET: 10 units
Δυάδα fun bet απόδοσης 18.06
21:45
Ισραήλ - Αλβανία
1 & over 2,5
4.25
21:45
Κύπρος - Ελλάδα
1Χ & goal/goal
4.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις