Θα φάνε το κεφάλι τους οι Άγγλοι

Θα φάνε το κεφάλι τους οι Άγγλοι

Χωρίς ίχνος συμπάθειας για την εθνική Αγγλίας ο #Nikolas43 δίνει τα προγνωστικά του για το Ιταλία - Αγγλία σε αποδόσεις έως 10.50.

Με τη μεγαλύτερη «φούσκα» που έχει υπάρξει σε επίπεδο εθνικών ομάδων αγωνίζεται η Ιταλία στην πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Ιταλία – Αγγλία 

Βράδυ Παρασκευής ώρα 21:45 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία φιλοξενεί τη μόνιμη λούζερ Αγγλία. Η πέμπτη αγωνιστική του συγκεκριμένου ομίλου δεν είναι όπως την περιμέναμε. Το απόλυτο αουτσάιντερ Ουγγαρία είναι στην κορυφή έχοντας μάλιστα κερδίσει μέσα έξω τους Άγγλους (οι λούζερ που λέγαμε). Στη δεύτερη και τρίτη θέση οι Γερμανοί και οι Ιταλοί. 

Πάμε όμως στο αποψινό ζευγάρι, αρχές Ιουνίου συναντήθηκαν ξανά στην έδρα της Γουλβς και παρ’ ότι οι Άγγλοι έκαναν λόγο για εκδίκηση, το παιχνίδι έληξε 1-1. Δεν ξέρω αν ένιωσαν αδικημένοι και χτυπούσαν ξανά γυναίκες και παιδιά, αυτή τη φορά φρόντισαν να μην το μάθουμε. Οι Ιταλοί έχουν το πλεονέκτημα-μειονέκτημα ότι δεν αγωνίζονται στο Μουντιάλ. Μοναδικός τους στόχος αυτή τη στιγμή η πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Το Nations League τους προσφέρει μια καβάτζα σε περίπτωση που στραβώσει κάτι στα προκριματικά. 

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μια νίκη λοιπόν απέναντι στους Άγγλους θα βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει ποιοτικούς παίχτες για να το καταφέρει και πιστεύω ότι ο άσος έχει πολλές πιθανότητες. Έχει και ωραία απόδοση, 2.85 στη Νovibet. Από εκεί και πέρα όμως θα πάρω και ένα ειδικό στοίχημα με μεγάλη δόση ρίσκου. 

Οι Άγγλοι μιλάνε πολύ και μας έχουν ζαλίσει ότι εκείνοι ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο, γιατί η εθνική τους ομάδα το ταλαιπωρεί δεν ξέρω. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου περί ανακάλυψης αλλά δεν είναι της παρούσης. Αυτή την αλαζονεία τους ίσως την πληρώσουν λίγο ακριβά. Θα ποντάρω να κερδίσει η Ιταλία και τα δυο ημίχρονα σε απόδοση 10.50 επίσης στη Νovibet. Αν παίξει και ο Χάρι Κειν ειδικά θα νιώσω πιο σίγουρος. 

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Ιταλία - Αγγλία
1
2.85
BET: 10 units
Ρίσκο
21:45
Ιταλία - Αγγλία
Νίκη Ιταλίας και στα δύο ημίχρονα
10.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις