Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 23/9): Χαμός στο τρίτο γκρουπ του πρώτου ομίλου

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 23/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία (19:00): Πολύ πειστική εμφάνιση της Γεωργίας μέχρι στιγμής στον όμιλο. Αν κερδίσει ανεβαίνει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Δεν έχει ήττα μέχρι στιγμής, ενώ κέρδισε με 3-0 μέσα στη Βόρεια Μακεδονία. Πάντως το σημερινό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να πάρουν την πρωτιά. Έτσι αγοράζουμε το goal/goal στο 1.95 του Pamestoixima.gr.

Γερμανία – Ουγγαρία (21:45): Το πιο αμφίρροπο γκρουπ. Οι Γερμανοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση και οι Ούγγροι στην πρώτη. Η Ουγγαρία πήρε ισοπαλία στην έδρα των Γερμανών αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν νομίζω να χαριστούν οι παίκτες του Φλικ. Επιλέγουμε άσο από ημίχρονο στο 1.78 της Stoiximan.

Ιταλία – Αγγλία (21:45): Το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου γκρουπ. Η Αγγλία σε περίπτωση ήττας υποβιβάζεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Το Γενάρη έφαγε τέσσερα απ’ την Ουγγαρία, εντός έδρας μάλιστα. Και οι Ιταλοί έχασαν βέβαια στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης απ’ την Γερμανία. Μου φαίνεται, ότι οι Άγγλοι διεθνείς είναι ένα κλικ πιο έτοιμοι. Το Χ2 & over 1,5 στο 2.10 της Novibet αξίζει το ποντάρισμά μας.

Εσθονία – Μάλτα (21:45): Όποια ομάδα κερδίσει ανεβαίνει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Η Εσθονία είναι καλύτερη ομάδα όμως. Κέρδισε μέσα στη Μάλτα, ενώ σε φιλικό του καλοκαιριού δεν έχασε ούτε απ’ την Αλβανία. Οι γηπεδούχοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς μετά παίζουν με το αδύναμο Σαν Μαρίνο. Επιλέγουμε λοιπόν τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων με το under 3,5 στο 1.52 του Pamestoixima.gr.

Bοσνία – Μαυροβούνιο (21:45): Η Βοσνία με οκτώ και το Μαυροβούνιο με επτά βαθμούς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1). Πρώτο μέλημα της Βοσνίας θα ‘ναι να μην ηττηθεί, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Στόχος η πρώτη θέση φυσικά.  Άρα goal/goal ή over στο 1.70 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις