Μενού με Αυστρία και Δανία

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Το Nations League και οι Εθνικές ομάδες επανέρχονται στο προσκήνιο, μοιραία και ο #Fidel θα ασχοληθεί με δαύτα.

Χαίρεται χαίρεται, στους απανταχού κουβανέζους και στα κουβανέζικα κορίτσια. Και στα κορίτσια από τη Δανία, αλλά και σε αυτά από την Αυστρία, γιατί με αυτά θα ασχοληθώ άλλωστε στα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά της στήλης μου. Fidel γαρ, βλέπω θηλυκό και κολάζομαι.

Η αλήθεια είναι πως το Nations League δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Βρήκα βέβαια κάποιες ευκαιρίες και δεν θα της αφήσω να μου φύγουν. Γαλλία – Αυστρία το πρώτο ζευγάρι που θα πιάσω στο χέρι μου. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι ακόμη στο θεσμό, απολογισμός δύο χηνάρια και δύο ήττες. Στο 1-1-2 η Αυστρία, περνάει τα Γαλλάκια στη βαθμολογία.

Η παρέα του Εμπαπέ έχει υποτιμήσει το θεσμό ή απλά προβληματίζει. Η Αυστρία παρουσιάζει σοβαρότερο πρόσωπο και εκτιμώ πως ένα τεμάχιο θα το βρει. Ιδίως όταν θα πιεστεί και θα βρει κάμποσους ανοιχτούς χώρους στην αντεπίθεση. Στο 1.76 το over 0,5 της Αυστρίας από τη Novibet.

Περνάω στο παιχνίδι της βραδιάς. Κροατία εναντίον Δανίας. Ίδιος όμιλος με Γάλλους και Αυστριακούς. Τρεις νίκες και μία ήττα η Δανία, προπορεύεται του ομίλου, στο 2-1-1 ο απολογισμός της Κροατίας. Οι φιλοξενούμενοι, από το Euro 2020 και έκτοτε, παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο. Οργανωμένη ομάδα, δεν σκαμπάζει από απουσίες. Εκτιμώ πως δεν θα χάσει στην Κροατία, θα βρει και ένα γκολ.

Γι’ αυτό και προσωπικά το φόρτωσα στα ψαγμένα προγνωστικά μου. Στο 1.83 το Χ2 με over 0,5 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
21:45
Γαλλία - Αυστρία
Αυστρία over 0,5
1.76
BET: 20 units
Combo
21:45
Κροατία - Δανία
X2 & over 0,5
1.83
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις