Η παράδοση δείχνει γκολ

Η παράδοση δείχνει γκολ

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για την πρώτη ημέρα του Nations League στοχεύοντας σε αποδόσεις έως 2.37

Καλησπέρα σε όλους. Το Nations League επιστρέφει με την πρώτη γεμάτη ημέρα του να έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εμείς στα προγνωστικά μας έχουμε επιλέξει μερικά δυνατά σημεία και ασχολούμαστε με τρεις αναμετρήσεις ώστε να συνεχίσουμε τα ταμεία. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Πολωνία – Ολλανδία

Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Πολωνία και Ολλανδία.  Οι φιλοξενούμενοι παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο τελευταία, δίνοντας την εντύπωση ενός συγκροτημένου συνόλου που προτιμά να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Με τον Φαν Χαάλ στον πάγκο έχει αρχίσει να δείχνει μεγαλύτερη αξιοπιστία καθώς έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα από παντού.

Στον αντίποδα η Πολωνία χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες καθώς η τέταρτη Ουαλία βρίσκεται μόλις ένα τρίποντο πίσω της. Κανένας στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θέλει να υποβιβαστεί η ομάδα στην δεύτερη κατηγορία και το παιχνίδι με τους Οράνιε αποτελεί έναν μίνι τελικό αλλά και μία δυνατή πρόβα τζενεράλε απόψε Μουντιάλ.

Το παιχνίδι αναμένεται ανοικτό και ελεύθερο όπως τα περισσότερα των δύο ομάδων στην διοργάνωση. Η παράδοση αλλά και το κλίμα φωνάζουν… Over, το επιλέγουμε στο καλοπληρωμένο 1.80 του Pamestoixima.gr

Προγνωστικά: Κροατία – Δανία & Λιθουανία – Νησιά Φερόε

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Κροατίας με την Δανία. Οι φιναλίστ του Μουντιάλ του 2018 μπόρεσαν να κάνουν ένα τεράστιο διπλό πριν το καλοκαιρινό μπρέικ νικώντας μέσα στο Παρίσι της Γαλλίας με 1-0. Αγέραστη ομάδα και με αρκετές φιλοδοξίες και για το φετινό Μουντιάλ, θέλει να κάνει ορισμένες δυνατές εμφανίσεις πριν από αυτό και το Nations League ίσως αποτελεί την ιδανική ευκαιρία.

Από την άλλη η Δανία παραμένει η ομάδα που όλοι ξέρουμε. Παίζει επιθετικά, χτυπάει τον αντίπαλο στις αμυντικές του αδυναμίες και θέλει να κυριαρχεί σε όλα τα παιχνίδια. Λογικά θα παραταχθεί με την ίδια φιλοσοφία και στο Ζάγκρεμπ και όλα μας υπόσχονται ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό.

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε ανοιχτό ματς και εδώ αφού μιλάμε για δύο σύνολα που βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Ωραία επιλογή το Goal/Goal στο 1.92 του Pamestoixima.gr.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Κλείνουμε με τον αγώνα της Λιθουανίας απέναντι στα Νησιά Φεροέ στο Βίλνιους.

Οι γηπεδούχοι παίζουν τραγικό ποδόσφαιρο στις τελευταίες αναμετρήσεις τους και πραγματικά απογοητεύουν με την απόδοση τους. Μιλάμε για ένα σύνολο που δεν σκοράρει, δεν παίζει άμυνα και δεν δημιουργεί. Τα προβλήματα είναι πολλά και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν για να πλαισιώσουν το ρόστερ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν τίμιοι και επιθετικοί, θέλοντας να πάρουν μία ακόμα μεγάλη νίκη στο φετινό Nations League.

Τα Φεροέ έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν πρόσωπο και από ένα ψαροχώρι της Ευρώπης, μετατρέπονται σε χώρα με ποδοσφαιρική παράδοση. Η Λιθουανία παραμένει ομάδα με τεράστια θέματα και είναι το πρώτο φαβορί για την τελευταία θέση. Το 2 dnb στο 2.37 αποτελεί εξαιρετική επιλογή και το επιλέγουμε.

Μονό
21:45
Πολωνία - Ολλανδία
Over 2,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:45
Κροατία - Δανία
Goal/goal
1.93
BET: 10 units
Μονό
21:45
Λιθουανία - Νησιά Φερόε
2 dnb
2.37
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις