Σάμπα… από τη Σουηδία

Σάμπα… από τη Σουηδία

Καλησπέρα στο στοιχηματικό πάνελ της αγάπης (στοιχηματικά πάμε για τα… παρατράγουδα). Σιγά σιγά όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα. Προσωπικά, η καλύτερη επιστροφή στοιχηματικά πάντα είναι αυτή της Βραζιλίας. Αφού αφήσαμε την 1η αγωνιστική να φύγει, σχεδόν γιατί υπήρξαν αναβολές, πάμε να δούμε τι θα κάνουμε με τη χώρα του καφέ και με την βοήθεια των Σουηδών να εκτοξεύσουμε την απόδοση.

Στη Σουηδία λοιπόν εστιάζουμε στο κουπόνι της Τετάρτης και στο ματς της Τρέλεμποργκ με την Βαστέρας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν μετά από 11 αγωνιστικές και βρίσκονται ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί άλλες δύο φορές με το πιο πρόσφατο να είναι το 0-0 του 2019. Θα στηρίξουμε την ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι και θα ανεβάσουμε την απόδοση με το αμφίτερμα.

Και, επιτέλους επέστρεψε η αγαπημένη Βραζιλία με τις ωραίες τις ισοπαλίες. Σε ένα κουπόνι με γεμάτο από… σάμπα, το μάτι έπεσε στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με την Παλμέιρας. Η ομάδα του Μάριο Μπίτενκουρτ ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από την Γκρέμιο με 1-0. Η ομάδα από το Σάο Πάολο δεν έχει αγωνιστεί ακόμα για το πρωτάθλημα αφού το ματς για την 1η αγωνιστική με την Βάσκο Ντα Γκάμα αναβλήθηκε (οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος του Σαο Πάολο με την Κορίνθιανς, το οποίο και κατέκτησαν). Αν και φαβορί δίνουν την ομάδα του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο.

Στη, δε, παράδοση, ισοπαλία έχει να εμφανιστεί από τον Σεπτέμβρη του 2010, χρονιά που η Φλουμινένσε κέρδισε το πρωτάθλημα. Αν είναι να βλέπουμε στα μεταξύ τους κάθε δέκα χρόνια ισοπαλία, ας είναι η… σημερινή.

Δυάδα (απόδοσης 9.53)

20:00 Τρέλεμποργκ – Βαστέρας: Χ (2.98)

03:30 Φλουμινένσε – Παλμέιρας: Χ (3.20)

Μονό

20:00 Τρέλεμποργκ – Βαστέρας: Χ & goal/goal (4.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις