Glory glory Tottenham Hotspur

Τότεναμ - Φούλαμ προγνωστικά

Με αφορμή την διακοπή λόγω του Nations League ο #Agritakis επιστρέφει με προγνωστικά μακροχρόνιου στοιχήματος από την Premier League.

Μετά από λίγες ημέρες αποχής η στήλη επιστρέφει με προγνωστικά που αφορούν μακροχρόνιο ποντάρισμα σχετικά με την παρουσία της Τότεναμ στη φετινή Premier League.

Το ποδόσφαιρο που αποδίδει η Τότεναμ δεν είναι εντυπωσιακό, ωστόσο η ομάδα του Κόντε έχει τον τρόπο, έχει το «μέταλλο» να κερδίζει. Αυτό φάνηκε και στην προχθεσινή αναμέτρηση με τη Λέστερ στο Λονδίνο (6-2). Με αυτά και μ’αυτά οι «πετεινοί» είναι 2οι στην βαθμολογία μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι έχοντας 17 βαθμούς (5-2-0). Στην κορυφή είναι η Άρσεναλ με 18 βαθμούς (6-0-1).

Αφού οι «Spurs» έβγαλαν με επιτυχία ένα απαιτητικό πρόγραμμα η εικόνα στο μέλλον μόνο καλύτερη θα είναι. Μην ξεχνάμε το… «ξεμπούκωμα» του Σον στη προχθεσινή αναμέτρηση. Ο Κορεάτης μαζί με τους Κέιν, Ρισάρλισον και Κουλουσέφσκι είναι κάτι περισσότερο από κομβικοί στην επίθεση. Μέσα σε όλα αυτά σημαντικό ρόλο στην ομάδα έχει, πλέον, τόσο ο Ιβάν Πέρισιτς, όσο και ο Ύβες Μπισουμά. Αναφορά για τον Ρομέρο δεν χρειάζεται να γίνει. Η ποιότητα του είναι αναμφισβήτητη και οι εμφανίσεις του εξαιρετικές. προγνωστικά

Υπολογίζοντας ότι Τσέλσι, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ διανύουν δύσκολη σεζόν τα «σπιρούνια» έχουν μία τεράστια ευκαιρία μπροστά τους. Αυτό αφορά το πλασάρισμα τους στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Έτσι καταλήγουμε στη μακροχρόνια επιλογή «Να τερματίσει στους πρώτους 2» με απόδοση 4.00 στην Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

 

Μακροχρόνιο Premier League
Τότεναμ
Να τερματίσει στους πρώτους δύο
4.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις