Σκληρό παιχνίδι στην Κόρδοβα

Σκληρό παιχνίδι στην Κόρδοβα

Προγνωστικά από τον #Mertzanidis σε Βραζιλία, Κόστα Ρίκα αλλά και στο ματς της Λα Πλάτα, για το κυνήγι του πρωταθλήματος στην Αργεντινή.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, μας πλήρωσε χθες η Μπόκα αφού έμεινε στο 0-0 ενώ οι κάρτες επαληθεύτηκαν με άνεση. Συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με Λατινική Αμερική αφού στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρων λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με Αργεντινή, με το ματς της Σεντράλ Κόρδοβα εναντίον της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μία εξαιρετική χρονιά αφού βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Τουκουμάν. Η ομάδα της Κόρδοβα από την άλλη, βρίσκεται πέμπτη από το τέλος και δεν ελπίζει για κάτι. Παρά τη μεγάλη διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, φαβορί δίνεται έστω και με μικρή διαφορά η Κόρδοβα. Άρα αναμένεται σκληρό παιχνίδι για αυτό θα επιλέξω να δούμε και από τις δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

  • Πάμε στην αγαπημένη Βραζιλία αλλά αυτήν την φορά στην Β’ κατηγορία σε ένα παιχνίδι αρκετά κομβικό και για τις δύο ομάδες. Η Γκουαρανί υποδέχεται στην έδρα της την νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο, η οποία επιλέγει να παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και βρίσκουν πατήματα που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη κόντρα στην Γκρέμιο αλλά δεν παρουσίασαν καθόλου καλή εικόνα. Αμφότερες είναι λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Επιλέγουμε την νίκη της Γκουαρανί με την ασφάλεια του draw no bet. προγνωστικά
  • Αλλάζουμε χώρα και πάμε βόρεια στην Κόστα Ρίκα, με την Πουνταρένας να αφήνει τα παραθαλάσσια μέρη της και να ταξιδεύει στα ορεινά της Χερέντια για να αντιμετωπίσει την Ερεντιάνο. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στην Απερτούρα φέτος και κάπως έτσι θα πορευτούμε και σήμερα, αφού θα επιλέξουμε να μην ηττηθούν και να δούμε τουλάχιστον δύο γκολ. Αυτό το σημείο επιβεβαιώνεται στις τελευταίες δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές!

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

  • Τέλος, κλείνουμε πάλι με παιχνίδι από την Κόστα Ρίκα και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της χώρας το Σαν Χοσέ. Η Σπόρτινγκ Σαν Χοσέ υποδέχεται την Καρταχίνες σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να έχει αρκετό θέαμα αφού και οι δύο ανοίγουν τα ματς και προσφέρουν θέαμα. Ποντάρουμε να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.
Δυάδα απόδοσης 2.80
02:30
Σέντραλ Κόρδοβα - Χιμνάσια Λα Πλάτα
Και οι δύο ομάδες να δεχτούν δύο ή περισσότερες κάρτες
1.75
05:00
Ερεντιάνο - Πουνταρένας
1Χ & over 1,5
1.60
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
03:30
Γκουαρανί - Νοβοριζοντίνο
1 dnb
1.61
05:00
Σπόρτινγκ Σαν Χοσέ - Καρταχίνες
Goal/goal
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις