Στον «αέρα» το PAO TV

Στον «αέρα» το PAO TV

Ο ΠΑΟ παρουσιάζει με υπερηφάνεια και τιμή την διαδικτυακή πλατφόρμα του PAOTV που πλέον είναι σε λειτουργία και κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά μπάσκετ γυναικών.

Σε νέα εποχή μπαίνουν οι αγώνες του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς θα υπάρχει συνεχής μετάδοση των αγώνων σε όλα σχεδόν τα αθλήματα. Η πρωτοποριακή για τα δεδομένα του «τριφυλλιού» κίνηση είναι πανέτοιμη να ταράξει τα νερά και να… βάλει στο ματς όλους του πράσινους φιλάθλους που δεν μπορούν να βρίσκονται στα γήπεδα, είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω απόστασης. Τo PAOTV ξεκίνησε με τον αγώνα Παναθηναϊκού-Εσπερίδων στις 18:30.

Η πιλοτική έκδοση της πλατφόρμας ξεκινάει από το link https://pao1908tv.gr/ (προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να μεταδοθεί το τουρνουά του μπάσκετ) και την ερχόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα περνάει στην ιστοσελίδα www.paotv.gr.

Διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και δίνετε τα στοιχεία σας ονοματεπώνυμο email και password. Όσοι έχουν δικαίωμα έκπτωσης (μέλη ταμειακώς ενήμερα και κάτοχοι διαρκείας), η ταυτοποίηση τους γίνεται από το email που έχετε δώσει στην εγγραφή σας. Όσοι δεν έχετε δώσει το email σας ή δεν είναι σωστά καταχωρημένο θα πρέπει την πιλοτική δοκιμαστική περίοδο του Σεπτεμβρίου να ενημερώσετε μέσω email το γραφείο μελών (θα υπάρχει και δυνατότητα και μέσα από την πλατφόρμα).

Είναι ένα νέο εγχείρημα που στο αρχικό στάδιο σίγουρα θα χρειαστεί την ανοχή και την κατανόηση των μελών μας για την ταυτοποίηση τους στο σύστημα εάν λείπουν τα στοιχεία τους η είναι λάθος καταχωρημένα. Θα υπάρχει πρόβλεψη έως ότου ενημερωθούν ορθά να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων.

Για όσα μέλη τους δεν έχουν δώσει το email τους στον Α.Ο. όταν έκαναν εγγραφή στον Σύλλογο, θα πρέπει να στείλουν το email τους, με το ονοματεπώνυμο τους και το ΑΜΚΑ τους στο [email protected]. Επίσης για όσα μέλη δεν έχουν αριθμό ΑΜΚΑ, να στείλουν το ονοματεπώνυμο τους και τον αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας με την οποία έκαναν εγγραφή.

Το κόστος των συνδρομών

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για περίπου 60-65 μεταδόσεις ανέρχεται στα 120 ευρώ (κάτι λιγότερο από 2 ευρώ/ανά αγώνα). Τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα εχουν έκπτωση 50% μόνο στην ετήσια συνδρομή. Όσα μέλη μας είναι κάτοχοι GREEN PASS θα έχουν αντίστοιχα έκπτωση 75% μόνο στην ετήσια συνδρομή. Όσα μέλη μας είναι κάτοχοι VIP PASS θα έχουν δωρεάν την ετήσια συνδρομή.

Επίσης, θα υπάρχει μηνιαία συνδρομή στα 20 ευρώ και αγωνιστικού τριημέρου στα 10 ευρώ (τα οποία θα είναι διαθέσιμα από 1η Οκτωβρίου). Στα μεμονωμένα εισιτήρια οι τιμές θα κυμαίνονται από 3 έως 5 ευρώ.

Απαιτείται σε όλες τις περιπτώσεις εγγραφή στην πλατφόρμα PAO TV. Για όλους τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας θα απαιτείται απλή εγγραφή χωρίς κόστος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις