Προχωρούν Κροάτες και Ουρουγουανοί

μουντιάλ

Μακροχρόνια προγνωστικά στο Μουντιάλ του Κατάρ από τον Αντώνη Ράπτη, με σχετικά safe δυάδα που αγγίζει το 2.31.

Μπορεί το Μουντιάλ να απέχει κάποιους μήνες, όμως τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν ξεκινήσει, Οι προκρίσεις από τους ομίλους κρύβουν αξιόλογες αποδόσεις. Μπορεί τα φαβορί να δίνονται σε απαγορευτικά επίπεδα, όμως οι ομάδες που θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση μπορούν να μας αποφέρουν κέρδος.

Με αυτή τη λογική λοιπόν θα πάμε σε μια δυάδα ομάδων που διαθέτουν ρόστερ με εμπειρία και παίκτες που πιθανότατα δε θα αγωνιστούν στην επόμενη διοργάνωση, γεγονός που θα τους δώσει κίνητρο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ξεκινάμε από τον 6ο όμιλο, όπου έχουν κληρωθεί το Βέλγιο, ο Καναδάς, το Μαρόκο και η Κροατία. Δίκαια φαβορί λογίζεται το Βέλγιο, που μπορεί να μην αποδίδει στα κρίσιμα παιχνίδια των μεγάλων τουρνουά, αλλά στους ομίλους κάνει περίπατο. Από κει και κάτω, φαίνεται πως τον πρώτο λόγο έχει η Κροατία για τη δεύτερη θέση. Καναδάς και Μαρόκο δεν τρομάζουν, αφού διαθέτουν κατά βάση παίκτες χωρίς παραστάσεις. Αντίθετα οι Κροάτες είναι γεμάτοι εμπειρία σε όλες τις γραμμές με παίκτες όπως ο Μόντριτς, ο Πέρισιτς, ο Κόβασιτς, ο Κράμαριτς και ο Λοβρέν. Η πρόκριση τους στο 1.57 αξίζει να μπει στη δυάδα μας.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Λίγο χαμηλότερη είναι η απόδοση της δεύτερης επιλογής και αφορά την πρόκριση της Ουρουγουάης που προσφέρεται στο 1.47. Οι Ουρουγουανοί έκαναν ένα τρομερό σερί στο τέλος των προκριματικών με τέσσερις νίκες που τους έδωσαν την πρόκριση, πίσω από Αργεντινή και Βραζιλία. Ο όμιλος απέναντι σε Πορτογαλία, Γκάνα και Νότια Κορέα δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικός για πρόκριση. Μάλιστα δε θα μου προκαλέσει εντύπωση αν δω τους λατίνους να τερματίζουν στην κορυφή. Διαθέτουν ένα ρόστερ με χαρακτηριστικό γνώρισμα τη μαχητικότητα. Παίκτες όπως ο Γκοδίν, ο Τορέιρα, ο Μπεντακούρ και φυσικά το δίδυμο των Καβάνι και Σουάρεζ μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δυάδα απόδοσης 2.31
Παγκόσμιο Κύπελλο - Έκτος όμιλος
Να προκριθεί: Κροατία
1.57
Παγκόσμιο Κύπελλο - Όγδοος όμιλος
Να προκριθεί: Ουρουγουάη
1.47
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις