Μακροχρόνια Μουντιάλ – Πρώτο φαβορί η Βραζιλία

μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα ξεκινήσει σε περίπου δύο μήνες, με την Βραζιλία να αποτελεί το πρώτο φαβορί.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ είναι προγραμματισμένο να εκκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, άρα βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες πριν την επίσημη έναρξη του θεσμού. Μία διοργάνωση που αναμένεται να καθηλώσει το φίλαθλο κοινό στους καναπέδες και στις τηλεοράσεις, όπως και τους λάτρεις του στοιχήματος στις πλατφόρμες. Τα μακροχρόνια Μουντιάλ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Η Βραζιλία δεν έχει απουσιάσει ποτέ (!) σε 22 τουρνουά, δεν έχει μπει όμως σε τελικό από το 2002, οι 4/5 τίτλοι της ήταν εκτός ευρωπαϊκού εδάφους. Προκρίθηκε στο Κατάρ ως πρώτη, καλύτερη και αήττητη με 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες από τον προκριματικό όμιλο της COMNEBOL. Αποτελεί το πρώτο φαβορί στα μακροχρόνια Μουντιάλ για την κατάκτηση του θεσμού σε απόδοση 5.50 από τη Novibet.

Η Γαλλία αποτελεί το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Είναι δις πρωταθλήτρια Κόσμου (1998, 2018), κάτοχος του τροπαίου έχοντας επικρατήσει της Κροατίας με 4-2 στον τελικό της Ρωσίας, ενώ στα μισά της Μουντιάλ (μετείχε στα 16/22) ήταν τουλάχιστον στην 8άδα. Προσφέρεται σε απόδοση 7.50 να κατακτήσει το Μουντιάλ.

Σε παρόμοια απόδοση προσφέρεται η Αγγλία. Το μακρινό 1966 ο μοναδικός της τίτλος, έκτοτε δύο φορές τερμάτισε στην 4άδα (1990 και 2018). Παρούσα για 16η φορά σε 22 διοργανώσεις. Γενικότερα ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια, με σαφή βελτίωση του ρόστερ της.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις