Υπερβολικό το 2.65 του Αστέρα

Προγνωστικά

Μετά το απόλυτο στην προηγούμενή του στήλη, ο #Kouros επανέρχεται με προγνωστικά από Ελλάδα και Ιταλία.

Φίλες και φίλοι χαίρεται! Δεύτερο συνεχόμενο απόλυτο για τη στήλη, με τις επιλογές μας να επιβεβαιώνονται έστω και με σχετική δυσκολία… Έτσι είναι αυτά, θα έρθουν και μέρες που δε θα σταθούμε τόσο τυχεροί… Προχωράμε με κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν και στα αυριανά προγνωστικά.

Προγνωστικά Ιταλίας: Έχει θέματα η Ίντερ

Πρώτη στάση Ιταλία λοιπόν και η αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Ίντερ. Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι «νερατζούρι» στο ξεκίνημα της σεζόν μετρώντας ήδη δύο ήττες στο ξεκίνημα. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το ξεκίνημα των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και προέρχονται από την νίκη με ανατροπή επί της Σασουόλο.

Εκτίμηση: Δυσκολεύεται αφάνταστα να κρατήσει το μηδέν στο ξεκίνημα της χρονιάς η Ίντερ και κόντρα σε μια καλή ομάδα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Από ένα γκολ θα βρουν αμφότερες, εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας το goal/ goal και over  2,5 στο 1,91 στη Novibet.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Ανώτερος ο Αστέρας

Συνεχίζουμε με αγαπημένη Super League και την δοκιμασία του Αστέρα Τρίπολης στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα. Προβληματίζουν ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της χρονιάς οι Βοιωτοί, οι οποίοι έχασαν και στα Γιάννενα. Από την άλλη οι Αρκάδες μάλλον αδικούνται από την βαθμολογική τους συγκομιδή και πληρώνουν το δύσκολο πρόγραμμα. Κόντρα στον Άρη δημιούργησαν ευκαιρίες και άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ.

Εκτίμηση: Ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα και θα ανέβει βαθμολογικά τις επόμενες αγωνιστικές. Περίμενα το διπλό πιο χαμηλά , στο εξαιρετικό 2,65 του PameStoixima.gr το επιλέγω με ευχαρίστηση.

Combo
13:30
Ουντινέζε - Ίντερ
Goal / goal & over 2,5
1.91
BET: 15 units
Combo
18:00
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης
2
2.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις