Ντέρμπι στο «Μαρακανά»

προγνωστικά

Προγνωστικά από το ντέρμπι του Ρίο δίνει ο #Mertzanidis αφού αναμετριούνται Φλαμένγκο και Φλουμινένσε στο κατάμεστο «Μαρακανά»

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε με επιτυχία το χθεσινό δυνατό σημείο αφού στην κοιλάδα του Ρουρ είδαμε πάνω από τέσσερις κάρτες. Καλός ήταν ο χθεσινός απολογισμός και ελπίζουμε σε μεγαλύτερο κέρδος σήμερα αφού θα ποντάρουμε και μεγάλες αποδόσεις. Σήμερα αν και είχα ματς από διάφορα πρωταθλήματα επέλεξα να μην ασχοληθώ και να εστιάσω σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου το Φλαμένγκο – Φλουμινένσε. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το ντέρμπι του Ρίο.

Η αρχή της έχθρας και του μίσους…

Ήταν το 1911 όταν 10 δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές της Φλουμινένσε αποχώρησαν από το σύλλογο κι εντάχθηκαν στη Φλαμένγκο, η οποία μέχρι τότε είχε κωπηλατικό τμήμα, αλλά όχι ποδοσφαιρικό. Ένας από τους κύριους λόγους ήταν πως δεν επιτρεπότανε σε μαύρους ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στην ομάδα των «τρικολόρ», ενώ η ομάδα αξίζει να σημειωθεί πως ιδρύθηκε από βρετανούς ομογενείς που ζούσαν τότε στην Βραζιλία. Όσοι λοιπόν ήταν δυσαρεστημένοι με αυτή την προκατάληψη βρήκανε νέο σπίτι, στην ομάδα της Φλαμένγκο. Για αυτόν τον λόγο η «Φλα» έγινε η ομάδα του λαού ενώ η «Φλου» θεωρείται ακόμα μία ομάδα ελίτ. Σημαντικό να τονίσουμε πως μοιράζονται το ίδιο γήπεδο, το γνωστό σε όλους μας «Μαρακανά». Αν και η ονομασία δεν είναι σωστή αφού το γήπεδο λέγεται «Μάριο Φίλιο», ο οποίος Μάριο είναι ο δημοσιογράφου που έβγαλε και την ονομασία του ντέρμπι Φλα-Φλου. Το ποδόσφαιρο στην Βραζιλία δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, είναι τα όνειρα που κάνουν τα παιδιά στις φαβέλες ποντάροντας σε μία μπάλα την δυνατότητα να δραπετεύσουν από την φτώχια και την εξαθλίωση.  Αυτή η ελπίδα είναι από μόνη της πολύ μεγαλύτερη και από το ίδιο το άθλημα.

Προγνωστικά:Ακόμα ελπίζει η Φλαμένγκο

Μπορεί να βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από την Παλμέιρας αλλά το θετικό σερί των σχεδόν είκοσι αγώνων δίνει αρκετή ψυχολογία στην ομάδα και στους φιλάθλους για το κυνήγι του πρωταθλήματος. Σήμερα όμως πρέπει να αποφύγουν το εμπόδιο της μισητής Φλουμινένσε, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση της στους ομίλους του Copa Libertadores. Η Φλαμένγκο αν και βρίσκεται τρίτη στο πρωτάθλημα πάει για μία επιτυχημένη χρονιά αφού είναι στον τελικό του κυπέλλου της Βραζιλίας αλλά και στον τελικό του Libertadores, όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Παραναένσε. Τρομερή χρονιά κάνει ο Πέδρο και ο Μπαρμπόσα αφού έχουν από επτά γκολ ενώ οι Νταβίντ Λουίζ και Αρτούρο Βιντάλ ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Κάθε χρόνο και καλύτερα

Ισοβαθμεί με την συμπολίτισσα Φλαμένγκο αλλά σίγουρα δεν πάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα μία χρονιά που πηγαίνουν καλύτερα από την περσινή μιας και οι «τρικολορ» έχουν πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Προσπαθεί να διατηρήσει την θέση της, η οποία βγάζει απευθείας στους ομίλους και να κυνηγήσει και εκτός συνόρων κάποιον τίτλο. Έχει στην διάθεση της τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Κάνο, ο οποίος μετράει 15 γκολ σε 26 αγώνες ενώ φέτος αποκτήθηκε και ο αρκετά έμπειρος Φελίπε Μέλο.

Εκτίμηση : Αναμένω ένα δυνατό παιχνίδι που θα στηριχθεί κυρίως στην δύναμη άρα πρώτη μας επιλογή οι κάρτες ενώ βλέπω να έχουμε και κόκκινη στο ματς κάτι που συνηθίζεται στο ντέρμπι του Ρίο. Δεν θέλω να μπλέξω με σημείο αν και βλέπω την ομάδα του λαού, δηλαδή την Φλαμένγκο να νικάει. Θα ποντάρουμε όπως είπαμε στο να δούμε κάρτες  ενώ θα πάρουμε και κάποια combo παικτών για fun bet.

Μονό
22:00
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Over 5,5 κάρτες
1.90
BET: 40 units
Μονό
22:00
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
3.20
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Ζ. Αρίας να δεχτεί κάρτα
4.50
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Κόκκινη κάρτα και οι δύο ομάδες
25.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις