Πίστη στους φιλοξενούμενους

Προγνωστικά Κυριακής

Προγνωστικά Κυριακής: Σε τρεις αναμετρήσεις ποντάρει ο #Blackbird στο Κυριακάτικο μενού με αποδόσεις ως και 2.70

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Τρεις επιλογές έχουμε στα προγνωστικά Κυριακής, τα οποία φτάνουν ως και 2.70.

Προγνωστικά Κυριακής: Διπλασιάζουν οι «κανονιέρηδες»

Ξεκινάμε την στοιχηματική μας περιπλάνηση από την Αγγλία και την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ. Πριν διακοπή στην Premier, λόγω του θανάτου της Βασίλισσας,  οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν την Λιντς την οποία και διέσυραν με το εμφατικό 5-2. Πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα και σήμερα αντιμετωπίζουν την ιδιαίτερα ανεβασμένη Άρσεναλ φέτος, θέλοντας να διατηρήσουν την πολύ καλή εντός έδρας παράδοση, απέναντι στην ομάδα του Λονδίνου.  Οι «κανονιέριδες» προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με την Γιουνάιντετ, με σκορ 3-1.  Έτσι μπήκε ένα «stop» στην πολύ καλή αρχή που είχαν κάνει. Σήμερα ψάχνουν την επιστροφή στα τρίποντα, σε ένα ματς πρόκληση, αφού αγωνίζονται σε μια έδρα που τους βάζει δύσκολα.

Επιθετική ομάδα οι γηπεδούχοι, δημιουργούν ευκαιρίες με ευκολία, ενώ έχουν καλό ποσοστό αποτελεσματικότητας. Αναμενόμενο πως θα βρει χώρους η Άρσεναλ. Ξεκινάω το ματς με αμφίτερμα, το οποίο θα συνδυάσω με το να μην ηττηθεί η ομάδα του Αρτέτα, το οποίο πληρώνει 2.05 στην Novibet.

Συνέχεια στο θετικό σερί

Τα προγνωστικά στην συνέχεια μας φέρνουν στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.  Ακόμα μια ήττα για τους Κρητικούς στην φετινή σεζόν, αυτή την φορά από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο με 1-2. Το εξαιρετικό γκολ του Μπαλογιάννη δεν ήταν αρκετό και οι Αγρινιώτες έφυγαν με την νίκη. Άσχημο το ξεκίνημα για την ομάδα του Νιόπλια, που μετράει τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Με το στανιό μεν, όμως έφτασε ακόμα μια νίκη ο ΠΑΟΚ, νικώντας με 1-0. Περιθώρια βελτίωσης, υπάρχουν και μάλιστα πολλά για τους Θεσσαλονικείς. Είναι λογικό κάποια στιγμή, όσο παίζουν οριακά στα ματς τους να γίνει η στραβή. Σήμερα θέλουν να πάρουν το τρίποντο και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στην διακοπή, αφού μετά ακολουθεί και το ντέρμπι με το πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ευκαιρία στο διάβα της ομάδας του Λουτσέσκου να πάρει μια νίκη εύκολα, αν βέβαια παρουσιαστεί σοβαρή και μετρημένη. Ο ΟΦΗ ψάχνει τα πατήματα του, όμως δεν είναι εύκολη η αποστολή του. Ελκυστικό το διπλό στο 1.80

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Προβάδισμα στην Νάπολι

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με το βραδινό ντέρμπι στο Μιλάνο. Αναμέτρηση, ανάμεσα στις δύο πιο πειστικές ομάδες  μέχρι στιγμής στην Serie A. Σημαντική νίκη για την Μίλαν μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού νίκησε με 3-1 παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της στον όμιλο.  Στο πρωτάθλημα, επιβλήθηκε της Σαμπντόρια με 2-1, μένοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο. Το αντίπαλο δέος, δηλαδή η Νάπολι πέρασε «σίφουνας» από την Σκωτία με 3-0.Δεύτερο σερί τρίποντο στον όμιλο, βάζοντας από νωρίς βάσεις για πρόκριση στους «16». Στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπέτσια με γκολ του Ρασπαντόρι, ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα ενενήντα, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στους «Παρτενοπέι».

Σημαντικότατο το αποψινό ντέρμπι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δύο ομάδες με πολύ καλή παρουσία ως τώρα. Αδιαμφισβήτητα αμφότερες θα παλέψουν για την νίκη. Προβλήματα στα ανασταλτικά τους καθήκοντα οι «ροσονέρι», αντιθέτως στην επίθεση βρίσκουν λύση και σκοράρουν με συνέπεια. Οι φιλοξενούμενοι, δείχνουν σοβαρότητα φέτος, βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι ενώ μπροστά παραδοσιακά σκοράρουν. Combo στο 2.70 θα αγοράσουμε εδώ.

Combo
14:30
Μπρέντφορντ - Άρσεναλ
Χ2 & Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Μονό
19:00
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
2
1.80
BET: 30 units
Combo
21:45
Μίλαν - Νάπολι
Χ2 & Goal/goal
2.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις