«Περνάνε» Γιουβέντους και Λανς, «κολλάνε» Μίλαν και Νάπολι

Νάπολι - Μίλαν προγνωστικά

Με δύο σημεία από την Ιταλία και ένα από την Γαλλία έχει εμπλουτίσει τα προγνωστικά του για την Κυριακή ο #Vatsios.

Προγνωστικά: Μόντσα-Γιουβέντους

Φθάσαμε στην 6η αγωνιστική για να πανηγυρίσει η Μόντσα τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Μία που τον πανηγύρισε και μία που η τεχνική της ηγεσία άλλαξε χέρια, αφού διάδοχος πλέον του Τζιοβάνι Στρόπα είναι ο Ραφαέλε Παλαντίνο, πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Μίας Γιούβε που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ και στο Champions League προέρχεται από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, σε δύο αγώνες, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Μπενφίκα με σκορ 2-1. Η εικόνα της…τραγική και σε άμυνα και σε επίθεση. Ίσως η Μόντσα, όντας η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα της Serie Α και μέχρι στιγμής η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας να αποτελεί τον ιδανικότερο αντίπαλο την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι. Για τους γηπεδούχους απόντες θα είναι οι Ρανόκια και Ντ’ Aλεσάντρο ενώ για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένοι είναι οι Μίλικ και Κουαδράδο και εκτός οι Πογκμπά και Κιέζα. Προγνωστικά

Μίλαν-Νάπολι

Παραμένουμε Ιταλία και στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι. Αμφότερες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα για τους ομίλους του Champions League. Η μεν Μίλαν επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η δε Νάπολι νίκησε εκτός έδρας με 3-0 την Ρέιντζερς κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 2/2 στον όμιλό της. Στο πρωτάθλημα ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί και με την Αταλάντα στους 14 βαθμούς. Αήττητες μέχρι στιγμής με ρεκόρ 4-2-0.  13-4 το ρεκόρ της Νάπολι στα γκολ, 12-6 της Μίλαν. Από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Νάπολι, από δύο προέρχεται η Μίλαν. Στόχος και των δύο φυσικά το Σκουντέτο. Κραυγαλαίες αγωνιστικές διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παιχνίδι δύναμης και αντοχής θα είναι το αποψινό. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όντας τιμωρημένος θα δει το παιχνίδι από τις εξέδρες του «Σαν Σίρο». Απών για τους Ναπολιτάνους ο επιθετικός Οσίμεν όπως και για τους Μιλανέζους ο επιθετικός Λεάο λόγω τιμωρίας.

Δεν προβλέπω νικητή. Έρχονται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι, ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, δεν θα καθίσουν να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους. Σκοπός τους να μην ηττηθούν.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Προγνωστικά: Ναντ-Λανς

Θα ρισκάρουμε με τον αγώνα Ναντ-Λανς για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Η Λανς αποτελεί μέχρι τώρα, μαζί με Παρί Σ.Ζ. και Μαρσέιγ τις τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Το ρεκόρ της 5-2-0. Σκοράρει αρκετά, με μέχρι στιγμής 16 γκολ ενεργητικό σε επτά παιχνίδια. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Τρουά και βρίσκεται έχοντας συνολικά 17 βαθμούς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αποδίδοντας σε αρκετά παιχνίδια και ωραίο ποδόσφαιρο. Η Ναντ φέτος είναι ασταθέστατη. Σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ρεκόρ γκολ 8-11. Προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες. Η πρώτη χρονικά, απέναντι στην Λοριάν με σκορ 3-2 για το πρωτάθλημα και η δεύτερη μεσοβδόμαδα από την Καραμπάκ, με 3-0 για το Europa League. Πρόβλεψη; Θα ρισκάρω με το διπλό της Λανς και το καλό μομέντουμ που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι έχουν προβλήματα, αγωνιστικά αρκετές αστάθειες και ας μην ξεχνάμε προέρχονται από δύσκολο ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν. Διπλό λοιπόν.

Μονό
16:00
Μόντσα-Γιουβέντους
2
1.84
BET: 15 units
Μονό
18:05
Ναντ-Λανς
2
2.25
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μίλαν-Νάπολι
Χ
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις