Με την ψυχή της Ρόχα και τα γκολ έως 2.47

Με την ψυχή της Ρόχα και τα γκολ έως 2.47

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του εστιάζοντας στον τελικό του Eurobasket και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έως 2.47

Καλησπέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα με γεμάτο πρόγραμμα και πολλές αναμετρήσεις. Στα προγνωστικά μας έχουμε μερικά αρκετά τίμια σημεία αλλά και την πρόβλεψη μας για τον αναμενόμενο τελικό του Eurobasket. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Μόντσα – Γιουβέντους & ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με δυάδα από Ελλάδα και Ιταλία. Στην Μόντσα η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Γιουβέντους. Μεγάλη στιγμή για τον εκκεντρικό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος βρίσκει απέναντι του μετά από χρόνια τους Μπιανκονέρι. Βέβαια αμφότερες, έχουν ξεκινήσει στραβά την σεζόν. Από την μία οι γηπεδούχοι δεν έχουν νικήσει ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα και μοιάζουν το μεγαλύτερο φαβορί για υποβιβασμό. Στην αντίπερα όχθη, η Γιούβε προβληματίζει με τις εμφανίσεις της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, θέλοντας στην έδρα της νεοφώτιστης ομάδας να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Περιμένουμε λοιπόν ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Αμυντικά και οι δύο δεν πατάνε καλά οπότε αποφεύγουμε τα σημεία και επιλέγουμε το over 2 ασιατικό.

Συνεχίζουμε στην Κρήτη και στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος αφού η εικόνα τους στο χορτάρι δεν… βλέπεται. Παράλληλα οι διοικητικές αναταραχές που επικρατούν στην ομάδα, έχουν δημιουργήσει ένα μίνι χάος στο Γεντί Κουλέ. Ωστόσο οι μεταγραφές των Μπιφουμά και Γκερερό ανεβάζουν το επίπεδο, προσθέτοντας ποιότητα σε ένα σύνολο που αντικειμενικά ήταν αρκετά άγουρο.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, νικάει όλα τα παιχνίδια και δείχνει να έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας. Ο Λουτσέσκου καθαρίζει κάθε ματς αλλά η απειρία ορισμένων παικτών και τα αμυντικά σκαμπανεβάσματα μας κάνει να μην τον εμπιστευόμαστε πλήρως.

Το παιχνίδι πιστεύουμε θα έχει γκολ και η παράδοση του Over θα συνεχίσει. Το Over 2 ασιατικό είναι η επιλογή μας και σε αυτό τον αγώνα για να κουμπώσει τέλεια η δυάδα μας στο εξαιρετικό 2.47 από το Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός

Κλείνουμε τα ποδοσφαιρικά προγνωστικά με τον αγώνα του Βόλου απέναντι στον Ιωνικό. Η ομάδα της Μαγνησίας μπόρεσε να ξεφύγει με βαθμό από το Φάληρο και την έδρα του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας την σταθερή πορεία της στο πρωτάθλημα. Μπορεί να έχασε τον Φαν Φερτ όμως διαθέτει αξιόπιστες μονάδες που την οδηγούν. Το κλίμα δείχνει να είναι θετικό και ο στόχος μίας άνετης παραμονής αρκετά εφικτός.

Στην αντίπερα όχθη οι Νικαιώτες προβληματίζουν ιδιαίτερα. Δεν θυμίζουν την περσινή ομάδα σε καμία περίπτωση και η τεσσάρα από τον Ατρόμητο έβγαλε στην φόρα όλα τα προβλήματα αυτής της ομάδας. Πλέον και με αρκετό άγχος στα πόδια τους, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού επιβάλλεται να φύγουν έστω και με έναν βαθμό από το Πανθεσσαλικό ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω παρατράγουδα.

Το ματς αναμένεται ανοιχτό και ένα γκολ το έχουν και οι δύο. Κρατάμε το goal / goal στο 1.85 από το Pamestoxima.gr 

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Προγνωστικά: Ισπανία – Γαλλία

Τελειώνουμε την στήλη μας με τον τελικό του Eurobasket. Η Ισπανία απέδειξε γιατί έχει την καλύτερη σχολή μπάσκετ στην Ευρώπη. Η αρμάδα του Σκαριόλο επικράτησε της οικοδέσποινας Γερμανίας και έκλεισε θέση σε ακόμα έναν τελικό. Απέναντι της θα βρει την Γαλλία, η οποία έφτασε στα ημιτελικά με δύο σερί αυτοκτονίες αντιπάλων και εκεί διέλυσε την κουρασμένη Πολωνία, παίζοντας άμυνα κατά κύριο λόγο.

Σε έναν τελικό η ψυχή και το σθένος νικούν τις περισσότερες φορές τις προσωπικότητες. Η Γαλλία είναι μία ομάδα που δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αγχώνεται και κολλάει στα κρίσιμα. Αντιθέτως οι Ισπανοί ξέρουν ακριβώς πως να εκμεταλλεύονται την κάθε κατάσταση και ο Σκαριόλο μπορεί να βρει τρόπους να χτυπήσει το ευαίσθητο πλάνο του Κολέ. Εξάλλου η χαλαρότητα των τρικολόρ στον ημιτελικό μπορεί να τους κοστίσει.

Εμείς θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά θα στηρίξουμε τους Ισπανούς και την κατάκτηση ακόμα ένα τροπαίου από τον Ρούντι Φερνάντες. Ο άσσος βρίσκεται αρκετά ψηλά, τον επιλέγουμε στο 2.40.

Δυάδα απόδοσης 2.47
16:00
Μόντσα - Γιουβέντους
Over 2 AH
1.48
19:00
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
Over 2 AH
1.67
BET: 15 units
Μονό
21:00
ΝΠΣ Βόλος - Ιωνικός
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
Μονό
21:30
Ισπανία - Γαλλία
1
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις