Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 18/9): Στο μικροσκόπιο τα ντέρμπι

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 18/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Κρεμονέζε – Λάτσιο (16:00): Άσχημη εμφάνιση μεσοβδόμαδα για την Λάτσιο, η οποία δέχθηκε πέντε γκολ απ’ την Μίντιλαντ για το Europa League. Παρόλα αυτά το πρωτάθλημα είναι διαφορετική υπόθεση. Εκεί δείχνει ένα σοβαρό πρόσωπο και διατηρεί απόσταση μίας νίκης απ’ την πρώτη τριάδα. Απέναντι σε μία Κρεμονέζε που δεν έχει νίκη, οφείλει να νικήσει, για να ξεχαστεί και η ευρωπαϊκή εμφάνιση. Επιλέγουμε διπλό  στο  τίμιο 1.83 της Stoiximan.

Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ (19:00): Με λιγότερες από δέκα αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του νορβηγικού πρωταθλήματος η μάχη για την τριάδα κορυφώνεται. Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνει τριάδα πάντως. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση, μόλις έναν πόντο μακριά από την τρίτη που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι εξαιρετικός ο  Κάσπερ Τένγκστεντ με επτά γκολ σε πέντε αγώνες. Επιθετικά και οι δύο αποδίδουν καλά και αν μπει και ο Όλσεν στην εξίσωση, που ήρθε να δώσει λύσεις στην γραμμή κρούσης της Λίλεστρομ, τότε  το 1.85 της Novibet στο goal/goal και over 2,5 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Άρης – Ολυμπιακός (20:00): Πρώτο φετινό διπλό των «κίτρινων», για δεύτερο σερί παιχνίδι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και έτσι, ο κόουτς Τερζής παρέδωσε τα ηνία στον Άλαν Πάρντιου. Ο Άγγλος  απόψε ντεμπουτάρει ως προπονητής των γηπεδούχων. Τα αποτελέσματα και κυρίως η εικόνα που ήρθε να προστεθεί στο φετινό απογοητευτικό καλοκαίρι των πρωταθλητών Ελλάδας, αυξάνουν την πίεση στον κόουτς Κορμπεράν.  Πως να μην παίξεις λοιπόν τον άσο του Άρη στο 3.30 του Pamestoixima.gr;

Μίλαν – Νάπολι (21:45): Τέτοια ματς κρίνουν τίτλο δήλωσε ο Πιόλι, που δεν θα έχει τον Λεάο στην διάθεσή του. Η Νάπολι με το 2/2 στο Champions League βρίσκεται στο +3 από Άγιαξ και Λίβερπουλ. Στη Seria A οδηγεί την κούρσα μαζί με τη Μίλαν και την Αταλάντα. Η Μίλαν έχει κακή παράδοση απέναντι στους «παρτενοπέι» και με την εικόνα των φιλοξενούμενων θα στραφούμε στα γκολ. Goal/goal  στο 1.70 της Novibet.

Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45): Δύσκολα τα πράγματα στον πάγκο της Λιόν. Σε οριακό σημείο η παραμονή του Πέτερ Μπος μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Θύμισε λίγο-πολύ τις πρόσφατες εμφανίσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι στη Χάιφα για το Champions League. Παρά τη νίκη με 3-1, χάρη στο ατομικό ταλέντο της επιθετικής, έδειξε ότι δυσκολεύεται στην κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα προς τη μεσαία γραμμή και μέχρι να φτάσει στα πόδια αυτών των σταρ. Η Παρί θα εκμεταλλευτεί το άγχος των γηπεδούχων για τρίτη σερί απώλεια. Διπλό λοιπόν  στο 1.60 του Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις