ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Νόριτς, Αγρίνιο δύο... over δρόμος!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Νόριτς, Αγρίνιο δύο... over δρόμος!

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Νόριτς, Αγρίνιο δύο… over δρόμος!

προγνωστικά

Προγνωστικά από τέσσερις αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ελλάδα έχει στην Σαββατιάτικη (17/9) στήλη του ο Βασίλης Βασιλείου.

Σάββατο με γεμάτο κουπόνι! Μου έλειψε η αλήθεια είναι να βλέπω τα… άπειρα ματς του απογεύματος στην Αγγλία, αλλά δεν ξεχνάω ότι οι αναβολές με ώθησαν σε ένα ωραιότατο ταμείο! Έτσι, εκτός των Εγγλέζων που επιστρέφουν στα προγνωστικά μου, κάνω κι ένα πέρασμα από Super League μεριά. Για πάμε στο ψητό!

Προγνωστικά Championship

Αρχή από το ματς της Νόριτς με την Γουέστ Μπρομ. Τα «καναρίνια» συνεχίζουν την… πτήση τους στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνουν ασταμάτητα. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ μετρά έξι διαδοχικές νίκες, όντας η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος. Η Γούεστ Μπρομ από την άλλη παραπαίει. Έχει εκκινήσει κακά τη σεζόν (1-6-2) και υπάρχει αρκετή γκρίνια για την κατάσταση αυτή. Μονάχα η παράδοση δεν αρκεί (3 ματς χωρίς ήττα στο Κάροου Ρόουντ) για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, την ώρα που η «καρέκλα» του Στιβ Μπρους τρίζει! Θεωρώ πως η Νόριτς θα δείξει τη δέουσα σοβαρότητα και θα πάρει το τρίποντο, με τον άσο να προσφέρεται σε τιμές με αξία. Θα βάλω όμως λίγο… πιπεράκι για το κάτι παραπάνω, αφού η Μπρόμιτς σκοράρει ως τώρα σε όλα τα εκτός έδρας ματς (4/4 goal/goal) και περιμένω να έχει γκολ η αναμέτρηση. Άσος και over 2,5 λοιπόν σε απόδοση 3.55 στη Novibet.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά League One

Στην 1η Αγγλίας, η Μπόλτον υποδέχεται την Πιτέρμπορο. Οι γηπεδούχοι με όπλο το… ροτέισον έχουν κατορθώσει να είναι ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν ως τώρα. Απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που κάνει κοιλιά (3 σερί ήττες) και δέχεται δύο γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Φυσικά, η Μπόλτον έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως θεωρώ ότι μια μικρή κάλυψη χρειάζεται, για αυτό θα πάω με το 1Χ και over 1,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.73 στη Novibet.

Την ίδια ώρα διεξάγεται ντέρμπι… κορυφής μεταξύ της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και της Ίπσουιτς. Πρόκειται για δύο ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τελικής πτώσης. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι ως τώρα στο πρωτάθλημα (6-2-0, 16-4 γκολ), αλλά σήμερα έχουν μπροστά τους μια πραγματική πρόκληση. Φυσικά, θα προσπαθήσουν με όπλο την άμυνα να φύγουν αλώβητοι, όπως έκαναν στα τέσσερα ματς της σεζόν ως τώρα (4-0-0, 1 γκολ παθητικό), όμως πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να δεχθούν γκολ για δεύτερη φορά μακριά από την έδρα τους. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.81 στη Novibet.

Προγνωστικά Super League

Και πάμε στα δικά μας! Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του εκπληκτικού φετινού Παναιτωλικού. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει άλλο άερα φέτος στους Αγρινιώτες που πραγματοποιούν την καλύτερη εκκίνησή τους στην Super League (2-1-1). Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα «μας πλήρωσε», αλλά αυτή τη φορά θα του πάω κόντρα. Η Ένωση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ψάχνει αντίδραση, όντας στο -6 από την κορυφή και το ματς αποκτά κομβική σημασία. Πέρα όλων των άλλων, ακολουθούν τα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας και κανένας στην ομάδα δε θα ήθελε να αυξηθεί η αβεβαιότητα που βγάζει ως τώρα. Περιμένω να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη. Στο 2.15 βρίσκεται η επιλογή 2 και over 1,5, το οποίο θα επιλέξω, καθώς περιμένω το σκορ να κυμανθεί μεταξύ του 0-2 και του 1-2. Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι ο Παναιτωλικός έχει πάνω από δύο χρόνια να σημειώσει δύο διαδοχικές νίκες στο Αγρίνιο, ενώ η ΑΕΚ έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού στα τελευταία εννιά ανεξαρτήτων έδρας μετρά εφτά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
17:00
Νόριτς - Γουέστ Μπρομ
1 & over 2,5
3.55
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.13
17:00
Μπόλτον - Πιτέρμπορο
1Χ & over 1,5
1.73
17:00
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Ίπσουιτς
Goal/goal
1.81
BET: 7 units
Μονό
20:00
Παναιτωλικός - ΑΕΚ
2 & over 1,5
2.15
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις