Με τα κέφια της Λιλ

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Φαβορί Χάβρη και Λιλ, για το πρώτο τρίποντο το Στρασβούργο. Με αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό ο #Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Σημαντικό το αγωνιστικό τριήμερο για τις γαλλικές ομάδες μιας και ακολουθεί διάλειμμα λόγω Εθνικών και όλες θέλουν να πάνε στη διακοπή με καλή ψυχολογία. Δύο αναμετρήσεις για τη Ligue 1 σήμερα (Μονπελιέ – Στρασβούργο και Λιλ – Τουλούζ) αλλά και γεμάτο πρόγραμμα στη Ligue 2, πάμε να δούμε τι θα βγει για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Η ανάγκη φέρνει γκολ

Ξεκινάμε από το Μονπελιέ – Στρασβούργο. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους που μετά τη Λιλ (1-3) έχασαν και στην έδρα της Ανζέ (2-1). Δίκαια αποτελέσματα για μια Μονπελιέ που είναι με τις μέρες της. Κάκιστο το ξεκίνημα για το Στρασβούργο που ακόμα ψάχνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Οξύμωρο για μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε οριακά εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων.

Έξι στα επτά over έχει ως τώρα η Μονπελιέ, πέντε στα επτά goal/goal το Στρασβούργο.

Τίμιο το 1,80 του over, προσωπικά θα πάω σε combo με το αμφίτερμα και γκολ στο ημίχρονο που βρίσκουμε στο 1.92 από το Pamestoixima.gr.

Η σοβαρή Λιλ κερδίζει

Στο βραδινό παιχνίδι της Ligue 1 η Λιλ υποδέχεται την Τουλούζ. Η Λιλ αν και προηγήθηκε στη Μασσαλία δεν ήταν καλή και δίκαια έχασε. Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα του Πάολο Φονσέκα «ψάχνεται» ακόμα και πασχίζει για σταθερότητα στο παιχνίδι της. Ποιότητα έχει μπόλικη πάντως αδιαμφισβήτητα. Επιστροφή στα τρίποντα για την Τουλούζ που επικράτησε της Ρεμς και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (τρεις συνεχόμενες ήττες). Σημαντική αποδεικνύεται η απουσία του εξτρέμ Ρατάο.

Το ματς δεν θα είναι εύκολο για τη Λιλ που θα πρέπει να μπει δυνατά και να ψάξει ένα γκολ νωρίς που θα της δώσει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι πάντως από τα χαρακτηριστικά των «μεγάλων Δανών» να μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια τους, μην ξεχνάμε άλλωστε πως κόντρα στη Μονπελιέ είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο 10λεπτο ενώ και στη Μαρσέιγ προηγήθηκαν στο 12’.

Πρώτη επιλογή από το συγκεκριμένο ματς θα είναι το over 2,5 κόρνερ των γηπεδούχων που βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1.93 στη Novibet ενώ θα πάμε και με τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5 που εντοπίζεται στο 2.10 από το Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Γαλλίας: Θα την «πατήσει» και η Χάβρη;

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2, το βλέμμα έπεσε αμέσως στον άσο της Χάβρης. Η ομάδα του Λούκα Έλσνερ αν και έδειξε στην αρχή της σεζόν «δυσκοίλια», μετά το διπλό στην έδρα της Σεντ Ετιέν φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά. Τρεις συνεχόμενες νίκες, τέσσερεις στα πέντε τελευταία και μόλις μία ήττα μέχρι τώρα (στη Βαλενσιέν με 1-0), έχουν φέρει την ομάδα του γαλλικού Βορρά στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την Καέν. Σύμφωνοι, απέναντί της η Αννεσί που είναι αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια (2-3-0), που πήρε αποτελέσματα στις έδρες των Ντιζόν (0-2) και Μετς (0-2) και γενικότερα παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Δεν μπορεί όμως να «κόψει» βαθμούς από όλες τις ομάδες της πεντάδας και στο 1.90 που κυκλοφορεί ο άσος από το Pamestoixima.gr σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος.

Ματς με πολλές απουσίες εκατέρωθεν είναι το ΜπαστιάΜετς. Οι Κορσικανοί είδαν τους μεσοεπιθετικούς Μαγκρί και Βενσάν να αποβάλλονται στο τελευταίο με τη Νιμ ενώ δεν θα έχουν στη διάθεσή και τους Σαϊνατί (στόπερ) και Καϊμπουέ (αμυντικός μέσος, χρησιμοποιείται ως στόπερ). Κομβικές απουσίες καθώς όλοι είναι βασικότατοι στα πλάνα του Ρεζίς Μπρουάρ.

Μια απ’ τα ίδια και για τη Μετς που ούτε λίγο ούτε πολύ δέχθηκε τρεις κόκκινες κάρτες στο ματς απέναντι στη Γκινγκάμπ και εύλογα ηττήθηκε βαριά (3-6). Αποβληθέντες οι Ουκίντζα (τερματοφύλακας), Κουγιατέ (στόπερ), Ζαν Ζακ (μέσος) αλλά και ο Νιανέ (φορ), άπαντες βασικοί.

Πολύ σημαντικές απουσίες και για τις δύο ωστόσο θεωρώ πως η Μετς έχει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα να ανταπεξέλθει. Ειδικά σε τιμές αουτσάιντερ έχει αξία. Θα πάρουμε το διπλό με draw no bet που μας καλύπτει και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
18:00
Μονπελιέ - Στρασβούργο
Goal/goal & over 0,5 γκολ ημίχρονο
1.92
BET: 10 units
Μονό
20:00
Χάβρη - Αννεσί
1
1.90
BET: 12 units
Μονό
20:00
Μπαστιά - Μετς
2 dnb
2.12
BET: 6 units
Κόρνερ
22:00
Λιλ - Τουλούζ
Over 2,5 κόρνερ Λιλ στο α' ημίχρονο
1.93
BET: 8 units
Μονό
22:00
Λιλ - Τουλούζ
1 & over 1,5
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις