Λίγο πριν το break έως 6.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Καρέ επιλογών από τις σημερινές δυνατές αναμετρήσεις της La liga από τον #ElToro με αποδόσεις για όλα τα γούστα έως και 6.00!

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας. Λίγο πριν το διάλειμμα για τις εθνικές, έχουμε αρκετές ενδιαφέροντες αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά με καρέ επιλογών

Μαγιόρκα – Αλμερία η αναμέτρηση που ανοίγει την αγωνιστική ημέρα. Δυνατοί οι νησιώτες και αξιόμαχοι. Ψάχνουν την πρώτη νίκη εντός έδρας. Η Αλμερία σε μέτρια κατάσταση. Λίγο ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Ψάχνει ακόμα μια καλή προσθήκη στο επιθετικό κομμάτι προφανώς. Πέντε σερί νίκες στο γήπεδο της έχει η Μαγιόρκα κόντρα στην Αλμερία, ενισχύεται η άποψη μου να στηρίξω τον άσσο.

Συνέχεια με τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Έλτσε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τις χωρίζουν πολλά, πάρα πολλά. Και αν βάλω στην εξίσωση ότι η Μπαρτσελόνα έχασε 2-0 στο Champions League από την Μπάγερν και η Έλτσε έχασε εντός από την Μπιλμπάο 4-1, βλέπω να έρχεται….συντριβή. Άσσος με αρκετά γκολ και πληθώρα ειδικών.

Έπεται η αναμέτρηση Βαλένθια – Θέλτα. Μίνι ντέρμπι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους. Θα αποφύγω το σημείο, καθώς έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και θα πάω στο καλοπληρωμένο γκολ/γκολ.

Η μέρα κλείνει με την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο.  Η Βάσκοι έκαναν πάρτι στην έδρα της Έλτσε την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη με 4-1, το 4-0 από το α΄ ημίχρονο. Και μετά πάτησε φρένο και έκανε συντήρηση δυνάμεων και δοκιμές. Η Ράγιο πήρε σημαντική και δίκαιη νίκη στην έδρα της κόντρα στην Βαλένθια, 2-1. Το γκολ της Βαλένθια στις καθυστερήσεις του αγώνα. Διαφωνώ με το φαβορί. Υπερβολικά φαβορί οι γηπεδούχοι, οι μικροί Μαδριλένοι δεν είναι τόσο αδύναμοι εκτός. Θα ποντάρω στο over 2 σε αξιοπρεπή απόδοση ίσα ίσα να κλείσω το καρέ των σημερινών επιλογών μου για τα προγνωστικά μας.

Αυτά τα λίγα λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Μαγιόρκα - Αλμερία
1
2.05
BET: 10 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Έλτσε
1 & over 3,5
1.80
BET: 30 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Έλτσε
1 -3 AH
2.22
BET: 30 units
Fun bet
17:15
Μπαρτσελόνα - Έλτσε
1 & over 4,5 & Λεβαντόφσκι 2+ γκολ & over 8,5 κόρνερ
6.00
BET: 10 units
Μονό
19:30
Βαλένθια - Θέλτα
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγιεκάνο
Over 2 AH
1.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις