Λάθη οι μπουκ, κέρδη εμείς

προγνωστικά

Στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών, ο #Bats κυνηγά την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ταξιδεύουμε σε πολλά γήπεδα σήμερα, με επιλογές από διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ας δούμε τα προγνωστικά του Σαββάτου.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Τι να πει κανείς για αυτή τη Λεβερκούζεν. Εκεί που είναι έτοιμη να φτάσει στην καταστροφή, εκεί που πας να την ξεγράψεις τελείως, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Δύο γκέλες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 2-2 στην έδρα της Χέρτα, ακολουθήθηκαν από τη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο στο Champions League. Όχι μόνο κέρδισε, αλλά και έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στους Ισπανούς και πήρε μεγάλη ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Δε θα λέγαμε πως διαφέρει απόλυτα από τη Λεβερκούζεν η Βέρντερ, αν και ομολογουμένως (και με βάση τις απαιτήσεις των δύο ομάδων) τα πάει καλύτερα. Έχασε με 1-0 από την πολύ μέτρια Άουγκσμπουργκ εντός έδρας, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αγνοεί τη νίκη εντός έδρας αλλά είναι αήττητη εκτός μέχρι στιγμής.

Πάμε με τα γκολ και το over 3,5. Από έντεκα τέρματα έχουν δεχτεί και οι δύο ομάδες, σχεδόν δύο ανά ματς. Η Μπάγερ έχει την ποιότητα επιθετικά ώστε να αρχίσει πάλι να σκοράρει κατά ριπάς όπως πέρσι. Η Βέρντερ ήδη είναι δυνατή επιθετικά και ειδικά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πετύχει επτά γκολ σε τρία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Το 2.20 της Novibet φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία.

Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ

Σκληροτράχηλη, ανταγωνιστική αλλά και αναποτελεσματική είναι μέχρι στιγμής η Νιουκάστλ. Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι έχει μόλις μία νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, το 2-0 της πρεμιέρας επί της Νότιγχαμ. Γενικότερα αδικείται από τους μόλις επτά βαθμούς της, αλλά αυτό δικαιολογείται από το ζόρικο πρόγραμμα στο ξεκίνημα.

Σίγουρα είναι καλύτερη από την Μπόρνμουθ παρά το γεγονός ότι είναι ισόβαθμες οι δύο ομάδες. Έγιναν «σάκος του μποξ» τα «κεράσια» για Σίτι, Άρσεναλ και ειδικά Λίβερπουλ, όμως πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο για την εκτός εδρας νίκη επί της Νότιγχαμ με 3-2, ανατρέποντας το 2-0 του ημιχρόνου.

Η βαθμολογία ξεγελάει σε αυτή την περίπτωση κι είναι λογικό η διαφορά στο σετ των αποδόσεων να είναι αρκετά μεγάλη. Η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με over 2,5 τέρματα πληρώνει καλά, στο 2.27 στο Pamestoixima.gr.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Ορεξάτος φαίνεται φέτος ο Παναιτωλικός, έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν. Πέρα από την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ με 1-0, η ομάδα του Αγρινίου τα πάει εξαιρετικά με δύο νίκες (3-1 τον Άρη, 2-1 στον ΟΦΗ) και την ισοπαλία στην έδρα του Ατρομήτου. Εντύπωση προκαλεί το πόσο δυνατός παρουσιάζεται επιθετικά, κάτι που έδειξε ανά διαστήματα και την περασμένη σεζόν.

Ψάχνει ακόμα να βρει σταθερότητα η ΑΕΚ, έχοντας απολογισμό 2-0-2 μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία (ίσως και δίκαια), αλλά η εικόνα της στο γήπεδο προβλημάτισε στο πρώτο δύσκολο τεστ της σεζόν. Συνεχίζεται πάντως να ενισχύεται μεταγραφικά.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ένωση, που μπορεί είτε να τη βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα ή να την κρατήσει πίσω, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Με την προβληματική άμυνα της ΑΕΚ και την αποτελεσματικότητα του Παναιτωλικού, φαίνεται πως οι μπουκ έχουν κάνει λάθος στις αποδόσεις του goal/goal. Το επιλέγουμε με απόδοση 2.10 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:30
Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης
Over 3,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Μπόρνμουθ
1 & over 2,5
2.27
BET: 10 units
Μονό
20:00
Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Goal/goal
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις