Ζεσταίνεται η μηχανή της Σίτι

προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος περνά από Αγγλία και Γαλλία στο δρόμο για το σημερινό ταμείο με προγνωστικά που φτάνουν το 2.20.

Χαίρεται! Εξαιρετική ημέρα για την στήλη η Πέμπτη, όπου σημειώθηκε και το πρώτο απόλυτο της σεζόν, με την ελπίδα να έρθουν πολλά ακόμα μέσα στη χρονιά. Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι το τελευταίο με αγωνιστική δράση πριν την διακοπή λόγω εθνικών, οπότε σκοπός μας είναι να πάμε στην διακοπή με κέρδος. Δύο οι επιλογές μας για σήμερα, πάμε να τις δούμε. προγνωστικά

Δεν θα πέσουν «αμαχητί» οι «Λύκοι»

Πρώτη μας στάση η αγγλική Premier League και η αναμέτρηση των Γουλβς με την πρωταθλήτρια Σίτι στο «Μολινό». Οι γηπεδούχοι εμφανίζουν την ίδια εικόνα με τα προηγούμενα χρόνια, μιας σκληρής και συμπαγούς ομάδας η οποία στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργία. Από την άλλη οι «Πολίτες», οι οποίοι προέρχονται από την νίκη με ανατροπή μεσοβδόμαδα επί της Ντόρτμουντ παρότι προβάλουν και φέτος ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, στην αρχή της σεζόν κάνουν γκέλες.

Εκτίμηση: Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα στην αναμέτρηση αλλά ο αντίπαλος είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα. Περιμένω ένα παιχνίδι που δε θα ανοίξει ιδιαίτερα, το διπλό με under 3,5 στο 2.20 στη Novibet.

Προγνωστικά: Ανοίγει τα παιχνίδια η Μονπελιέ

Δεύτερη και τελευταία στάση για σήμερα το γαλλικό Σαμπιονά, με την Μονπελιέ να υποδέχεται το Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να πηγαίνουν ψηλά τα σκορ στα παιχνίδια τους και ειδικότερα εντός έδρας δίνουν συνήθως «τρελό» ρυθμό στο ματς. Επιθετική είναι και η φιλοσοφία του Στρασβούργου, το οποίο πάντως αντιμετώπισε προβλήματα με τραυματισμούς μεσοβδόμαδα.

Εκτίμηση: Σωστά οριακό φαβορί η Μονπελιέ, δεν μου εμπνέει την απαραίτητη εμπιστοσύνη να την στηρίξω. Συζήτηση μπορεί να γίνει αναφορικά με τα γκολ, με το over 2,5 στο 1.85 της Novibet να μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
14:30
Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι
2 & under 3,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
18:00
Μονπελιέ - Στρασβούργο
Over 2,5
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις