Στα «χαμηλά» της Αγγλίας μέχρι… 6.50

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον Jim Tsilo στο σημερινό κουπόνι, από τις χαμηλότερες κατηγορίες του νησιού, με σημεία μέχρι 6.50.

Χαβ ε νάις ντέι λαντς! Η πρώτη στήλη δεν κύλησε καλά με τη Βαγιαδολίδ να δέχεται γκολ στο 89′ και να μας χαλάει το ποδαρικό. Επιστρέφω στα προγνωστικά Αγγλίας σήμερα Σάββατο με επιλογές από τις χαμηλότερες κατηγορίες του νησιού.

Ε όχι και τόσο αουτσάιντερ

Εκκίνηση από Champiosnhip και το παιχνίδι Γουότφορντ – Σάντερλαντ. Μια νίκη στα τελευταία έξι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν εμφανέστατο πρόβλημα στη δημιουργία. Ο στόχος είναι τουλάχιστον τα πλέι οφ αλλά με τέτοιες εμφανίσεις χλωμό μου μοιάζει. Οι «μαύρες γάτες» από την άλλη δείχνουν ότι επέστρεψαν για να μείνουν. Καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Μόμπρεϊ, που άμα σε βρει «λάσκα» σε σκοτώνει. Λάθος στα μάτια μου ο φαβοριτισμός στον άσο, αναπόφευκτο να ψάξω τη κόντρα σε combo με γκολ.

Προγνωστικά Αγγλίας: Σημείο και γκολ σε δύο κατηγορίες

Κατεβαίνουμε μια κατηγορία χαμηλότερα στη League One και το παιχνίδι Έξετερ – Μπέρτον. Ακόμα δεν έχουν πιάσει το περυσινό ρυθμό τους οι γηπεδούχοι, αλλά η ποιότητα υπάρχει αναμφισβήτητα. Ειδικά εντός έδρας συνεχίζουν να είναι τρομερά αξιόπιστοι. Η Μπέρτον στον αντίποδα δεν πάει φέτος… Ο Τυνήσιος κόουτς Μααμρία δείχνει να μην μπορεί να σώσει τη κατάσταση, με τη Μπέρτον να συνεχίζει να είναι χωρίς νίκη και μάλιστα στα περισσότερα ματς να ηττάται εύκολα. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, εάν ανεβάσει λίγο τα στάνταρ της η Έξετερ το βλέπω να επιβεβαιώνεται από ημίχρονο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Στη League Two έχουμε την αναμέτρηση Κρου – Κρόουλι. Ζευγάρι που παραδοσιακά μας χαρίζει παιχνίδια με θέαμα. Η Κρόουλι δεν έχει ξεκινήσει όπως περίμεναν στο σύλλογο, αλλά αγωνιστικά έχει ρυθμό και τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Η Κρου έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, με τη φιλοσοφία των περασμένων ετών. Καμία από τις δύο δε παίζει για το μηδέν στα μετόπισθεν και γενικά τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο κάτι που μας βολεύει για το ποντάρισμα μας. Με ρίσκο θα ψάξω το Over 1,5 στο ημίχρονο με την απόδοση να με προκαλεί.

Combo
17:00
Γουότφορντ - Σάντερλαντ
Χ2 & over 1,5
2.60
BET: 20 units
Μονό
17:00
Έξετερ - Μπέρτον
1 ημιχ. / 1 τελ.
2.50
BET: 20 units
Μονό
17:00
Κρου - Κρόουλι
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.95
BET: 10 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 6.50
17:00
Γουότφορντ - Σάντερλαντ
Χ2 & over 1,5
2.60
17:00
Έξετερ - Μπέρτον
1 ημιχ. / 1 τελ.
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις