Το σφυροκόπημα της Ρέιντζερς

Το σφυροκόπημα της Ρέιντζερς

Πλησιάζουμε τα μέσα Αυγούστου, και κάθε μέρα που περνάει και μας φέρνει στο τέλος του 2020 -μιας κακής χρονιάς-, γερούς και δυνατούς είναι μια καλή μέρα. Οι γυναίκες στην τελευταία μας επιλογή, δεν μας δικαίωσαν και παρότι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα στα κόρνερ, το τέλος μας βρήκε χαμένους!

Μετά από δυο μέρες αναγκαστικής ξεκούρασης, καθώς καμία απόδοση και κανένα όριο δεν μου γέμιζε εξαρχής το μάτι, η στήλη επιστρέφει σήμερα με δυο επιλογές και ένα fun bet από ένα και μόνο παιχνίδι.

Θα μεταφερθούμε στη σκωτσέζικη Premiership για το παιχνίδι μεταξύ της Ρέιντζερς και της Σεντ Τζόνστον. 11,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ρέιντζερς εντός έδρας, 13,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια τους ως γηπεδούχοι. 5,2 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Σεντ Τζόνστον εκτός έδρας, 10,3 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενοι.

Διαβάζοντας ότι φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει ο Στίβεν Τζέραρντ από την διοίκηση ως προπονητής, για να οδηγήσει τους γηπεδούχους στον τίτλο, έκατσα να τους παρακολουθήσω στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι. Απλά καταιγιστικοί. Δεν άφησαν τη Σεντ Μίρεν να πάρει ανάσα. Κατά κύματα οι επιθέσεις και φυσικό επακόλουθο τα 15 συνολικά κόρνερ!

Οι επιλογές μου λοιπόν μετά το πρώτο ματς των γηπεδούχων είναι προφανείς. Over 10,5 συνολικά κόρνερ στο παιχνίδι, over 8,5 ομαδικά κόρνερ της Ρέιντζερς και σαν fun bet over 14,5 συνολικά κόρνερ στο παιχνίδι!

Μονό

21:45 Ρέιντζερς – Σεντ Τζόνστον: Over 10,5 κόρνερ  (1.78)

Μονό

21:45 Ρέιντζερς – Σεντ Τζόνστον: Ρέιντζερς over 8,5 κόρνερ (2.00)

Fun bet

21:45 Ρέιντζερς – Σέντ Τζόνστον: Over 14,5 κόρνερ  (5.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις