ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 17/9): Με την αύρα του Ρόζε

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 17/9): Με την αύρα του Ρόζε

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 17/9): Με την αύρα του Ρόζε

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 17/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης (16:30): Μπορεί να πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρωτάθλημα όμως η εικόνα της δεν είναι καλή. Μετά από έξι αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει τέσσερις πόντους. Της παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει μια ομάδα αφελή αμυντικά, που σκοράρει με συνέπεια. Επιλέγουμε άσο και over 1,5 στο  τίμιο 1.78  της Stoiximan.

Tζένοα – Μοντένα (17:15): Επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό το παιχνίδι, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Serie B η Τζένοα ήταν το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Εξάλλου διαθέτει το πληρέστερο κι ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας. Απ’ την άλλη η Μοντένα με μία νίκη σε πέντε παιχνίδια δεν τα πηγαίνει καλά.  Ποιότητα και κίνητρο οδηγούν στον άσο που θα τον ενισχύσουμε με το over 1,5 σε απόδοση 1.91 Pamestoixima.gr.

Τόττεναμ – Λέστερ (19:30): Οι «Σπερς» έχασαν απ’ την Σπόρτινγκ για το CL, αλλά στο πρωτάθλημα τα έχουν πάει  εξαιρετικά. Αν θέλουν να κρατήσουν επαφή με την κορυφή, πρέπει να μπουν δυνατά και να καθαρίσουν την μπουγάδα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το γεγονός ότι η Λέστερ έχει ένα βαθμό μέχρι στιγμής τα λέει όλα. Χωρίς αρχή μέση και τέλος η ομάδα. Άσος από ημίχρονο σε συνδυασμό με τελικό  στο 2.20 του Pamestoixima.gr.

Γκλάντμπαχ – Λειψία (19:30): Η Λειψία υποδέχτηκε την Ντόρτμουντ και τη νίκησε με 3-0.  Η εικόνα της ήταν πιο μαχητική και θετική, την Ντόρτμουντ δίκαια τη νίκησε, για τη Ρεάλ Μαδρίτης της έλειπαν στοιχεία όπως η κυνικότητα ώστε να τα καταφέρει. Η Γκλάντμπαχ έμεινε για τρίτο παιχνίδι δίχως νίκη  στο πρωτάθλημα, έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ στις τελευταίες τέσσερις υποχρεώσεις της σε αυτό, συνεχίζει όμως να κάνει καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Πάλι ιδιαίτερο απόψε το παιχνίδι για τον Μάρκο Ρόζε. Μετά την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα του στον πάγκο της Λειψίας, τώρα αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ, τον προ Ντόρτμουντ σταθμό της καριέρας του.  Πάμε με το Χ2 ΔΕ under 4,5  λοιπόν  στο 1.73 της Novibet.

Τορίνο – Σασσουόλο (21:45): Η Τορίνο με την εμφάνιση της κόντρα στην Ίντερ επιβεβαίωσε  για μία ακόμα φορά ότι φέτος έχει υψηλό «ταβάνι» και είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμα και έξοδο στην Ευρώπη. Αντίθετα η Σασσουόλο έχασε με ανατροπή απ’ την Ουντινέζε. Παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα εμφανώς επηρεασμένη από τις σημαντικές απουσίες της στην επίθεση. Έχει πανηγυρίσει μόνο ένα τρίποντο από το ξεκίνημα της σεζόν έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε έξι αγωνιστικές. Η Τορίνο θα μπει στο γήπεδο αποφασισμένη να πάρει αυτό που άξιζε και δεν πήρε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ.  Οπότε άσος στο εξαιρετικό  1.85 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις