Ζορίζεται σε «κλειστές» άμυνες ο ΠΑΟ

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.33 μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ όλους τους φίλους του koubanezos.gr. Μετά το ταμείο στους αγώνες της Πέμπτης (δείτε εδώ), επανέρχομαι σήμερα Σάββατο με τα προγνωστικά μου να περιλαμβάνουν δύο βραδινές αναμετρήσεις, στις οποίες ελπίζω να συνεχιστεί το σερί στα ταμεία μου.

Προγνωστικά Σαββάτου: Πληρώνουν τα λίγα γκολ στη Λεωφόρο

Ξεκίνημα από τα δικά μας λημέρια και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννενα.

Ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής σε βαθμούς. Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία διεξήχθησαν εντός έδρας και ένα εκτός με τον ΟΦΗ που δείχνει να παραπαίει στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα βρίσκει παραδοσιακά σκούρα απέναντι σε κλειστές άμυνες όπως και φέτος στα δύο παιχνίδια με ομάδες αντίστοιχες του ΠΑΣ, ( νίκες 1-0 με Ιωνικό και Λεβαδειακό ) και κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα καθώς οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να κάνουν κάτι ανάλογο.

Ο ΠΑΣ από την άλλη μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στην έδρα του επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-1. Θα παραταχθεί σαφώς με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα επιδιώξει μήπως κάνει τη ζημιά σε κάποια αντεπίθεση.

Πιστεύω λοιπόν ότι θα έχουμε λίγα τέρματα στην αναμέτρηση και έτσι θα κρατήσω το under 2.5 goals σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Πορτογαλία

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μποαβίστα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αρκετά καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα για τη γηπεδούχο, καθώς μετά από έξι αγωνιστικές έχει καταφέρει να κερδίσει τις τέσσερις χάνοντας μάλιστα στην έδρα της μόνο από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Έτσι έχει βάλει γερές βάσεις για την άνετη παραμονή της, η οποία είναι και ο βασικός της στόχος.

Η Σπόρτινγκ, η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο, προέρχεται από μεγάλη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Τότεναμ με 2-0 για το Champions League, που την έφερε στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Θα υπάρχει και η ανάλογη κούραση σε σχέση με την αντίπαλο της και έτσι πιστεύω πως θα δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ, όπως έχει γίνει σε όλα τα εκτός έδρας φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ( με εξαίρεση το 0-2 στην Εστορίλ ).

Με βάση τα παραπάνω θα κρατήσω το over 2.5 goals σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3.33
21:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα
Under 2,5
1.85
22:30
Μποαβίστα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Over 2,5
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις