Ομάδα που πληρώνει δεν την αλλάζεις

προγνωστικά

Με την αγαπημένη του Αγγλία, και συγκεκριμένα τις μικρές κατηγορίες, ασχολείται ο #Nikolas43 στη σημερινή στήλη με μια δυάδα σε απόδοση 3.51.

Νέα εποχή για την Αγγλία και κακά τα ψέματα δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι. Αν ένα πράγμα δεν θέλουμε να πειράξει ποτέ κανείς είναι το ποδόσφαιρο τους. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει τους Άγγλους έστω λίγο συμπαθητικούς πέρα από το Σάββατο το μεσημέρι και τους αγώνες όλων των κατηγοριών. Δυο αγώνες κερδίζουν το ενδιαφέρον μου και δίνουν μια δυνατή δυάδα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Λέιτον Όριεντ – Γουόλσολ 

Τα έχω πει και θα τα λέω όλη τη χρονιά για την Λέιτον Όριεντ, πάει τρένο για άνοδο στη League one. Η απόδοση της πέφτει διαρκώς, το να πάρει την άνοδο σαν πρωταθλήτρια αυτή τη στιγμή είναι στο 6.50, ενώ απλά η άνοδος της έχει πέσει στο 2.10, όταν πριν δυο μήνες εγώ προσωπικά το έπαιξα στο 4.50. Δέκατη αγωνιστική σήμερα και θα υποδεχθεί την Γουόλσολ, μια ομάδα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά με τρεις συνεχόμενες νίκες, ξαφνικά γύρισε ο διακόπτης και αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Αντιθέτως η αγαπημένη Λέιτον δεν μας έχει προδώσει, και δεν πιστεύω να το κάνει τώρα κόντρα στους «σαμαροποιούς» της Γουόλσολ. Άσος στο 1.90 της Novibet

Νόριτς – Γουέστ Μπρομ 

Τα «Καναρίνια» απέναντι στις «Τσίχλες» όπως ήταν το πρώτο παρατσούκλι της Γουεστ Μπρομ πίσω στη δεκαετία του 1890. Νόριτς εναντίον Γουεστ Μπρομ αν το προτιμάτε, στο στάδιο «Κάροου Ρόουντ» του Νόργουιτς για την ενδέκατη αγωνιστική της Championship. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τελείως αντίθετα, χλιαρά η Νόριτς έκανε τη μια ήττα μετά την άλλη και αναφέρομαι σε όλες τις διοργανώσεις. Ξαφνικά όλα άλλαξαν και όχι απλά δεν χάνει δεν φέρνει καν ισοπαλία. Μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι για το League cup με την Μπόρνμουθ στο οποίο ο αποκλεισμός ήρθε στα πέναλτι. Έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Η Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε δυνατά με μια ήττα σε έξι παιχνίδια και μετά άρχισε ο κατήφορος. Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Μικρό στατιστικό, τελευταία ήττα της Νόριτς και τελευταία νίκη της Γουέστ Μπρομ αμφότερες κόντρα στη Χαλ. Ο άσος είναι κοντά στο 2.25 και αξίζει για κάποιον που θέλει να ρισκάρει, εγώ θα πάω με τα γκολ καθώς περιμένω πως θα σκοράρουν και οι δυο. Το over 2,5 στο 1.85 κλείνει ιδανικά την δυάδα μου. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.51
17:00
Λέιτον Όριεντ - Γουόλσολ 
1
1.90
17:00
Νόριτς - Γουέστ Μπρομ 
over 2,5
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις