Γκολ και σκόρερ… έως 6.00!

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά την περιπλάνηση στο Europa League.

Ο Scorakias επιστρέφει σαββατιάτικα με γκολ από τα εγχώρια πρωταθλήματα. Λίγο Γαλλία, λίγο Νησί και τ’ αγόρι μας, ο Εστουπινάν!

O Scorakias βάζει γκολ στις «μικρές Αγγλίες»

Στάση πρώτη στην Αγγλία και μάλιστα όχι στην Premier, αλλά στην Championship. Δίκαια πρόκειται για το δυσκολότερο πρωτάθλημα στον κόσμο είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε παίκτης του στοιχήματος. Μερικές φορές όμως η στατιστική βοηθάει. Ξεκινάμε λοιπόν από τον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στη Σουόνσι και τη Χαλ. Οι γηπεδούχοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και προβληματίζουν, κυρίως με την αμυντική τους συμπεριφορά. Η Χαλ ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά τρέχει ένα σερί τριών ηττών απέναντι σε ομολογουμένως δυνατούς αντιπάλους. Έχει επίσης θέματα στην άμυνα με 18 γκολ παθητικό, όμως διαθέτει δυνατή επίθεση και τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με επτά γκολ, τον Εστουπινάν. Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα νίκη εκτός έδρας, αλλά σκοράρει συνεχώς. Ίσως είναι η ευκαιρία της να επανέλθει στις νίκες και αν καταφέρει να προηγηθεί θα είναι ένα καλό βήμα. Όσο για τον σκόρερ… Εστουπινάν σε απόδοση 6.00!

Λίγο αργότερα, η πρωτοπόρος Σέφιλντ ταξιδεύει στην έδρα της Πρέστον. Εντελώς αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής. Η Σέφιλντ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 17 γκολ. Η Πρέστον έχει τη χειρότερη επίθεση με τρία γκολ, αλλά ταυτόχρονα την καλύτερη άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι και η αλήθεια είναι ότι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουν πρώτοι.

Το ευρωπαϊκό ξεκινά με σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Για το 6ο συνεχόμενο

Κλείνουμε με Γαλλία και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση της Μονπελιέ με το Στρασβούργο. Στη μέση της βαθμολογίας η Μονπελιέ, που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την Παρί. Αντίθετα το Στρασβούργο έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στη λίγκα με πέντε γκολ. Προβάδισμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν, αφού έχουν κίνητρο να επανέλθουν στις νίκες. Άλλωστε στα τελευταία πέντε ματς με αντίπαλο το Στρασβούργο, κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο γκολ…

Ειδικό
14:30
Σουόνσι - Χαλ
Anytime score: 0-1
2.60
BET: 8 units
Fun Bet
14:30
Σουόνσι - Χαλ
1o γκολ: Εστουπινάν
6.00
BET: 3 units
Ειδικό
17:00
Πρέστον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Anytime score: 0-1
1.91
BET: 12 units
Ειδικό
18:00
Μονπελιέ - Στρασβούργο
Anytime score: 1-0
1.97
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις