Διπλασιάζει η Ελβετία

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Στηρίζει την Ελβετία ο Σταμάτης Πίντζος με μακροχρόνια επιλογή για πρόκριση από τον έβδομο όμιλο.

Το πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στον ορίζοντα και δεν γίνεται να μην δούμε μια μακροχρόνια επιλογή για το… ποδαρικό στα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Έχει την εμπειρία…

Η επιλογή αυτή προέρχεται από τον έβδομο όμιλο που είναι από τους πλέον αμφίρροπους. Βραζιλία, Ελβετία, Σερβία και Σενεγάλη θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης.

Θεωρητικά πάντα, η πρωτιά εύκολα η δύσκολα αναμένεται να πάει στους Βραζιλιάνους. Αναζητούμε την ομάδα που θα τους ακολουθήσει από τον έβδομο όμιλο.

Με την εικόνα του τελευταίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να είναι πρόσφατη, δεν γίνεται να μην προσέξουμε τον διπλασιασμό των Ελβετών. Μια ομάδα που σόκαρε τον κόσμο αποκλείοντας τους Γάλλους και φτάνοντας στα όρια τους Ισπανούς στα προημιτελικά, έδειξε να έχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα.

Οριακές αναμένονται οι αναμετρήσεις με Σερβία (κυρίως) αλλά και Σενεγάλη, όμως θα τους στηρίξουμε στην μάχη της πρόκρισης. Η εμπειρία των Ελβετών είναι ικανή να κάνει τη διαφορά στον όμιλο. προγνωστικά μουντιάλ

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο
Όμιλος Ζ' - Πρόκριση
Ελβετία
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις