Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 16/9): Κανονικά τα ματς της Premier σήμερα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 16/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γαλατασαράι – Κόνιασπορ (20:00): Η Γαλατά έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Μετά τους Μάτα και Μέρτενς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι. Με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί  αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα αν μη τι άλλο θα είναι αποτυχία. Αντιμετωπίζει την πρώτη κι αήττητη Κόνιασπορ στην έδρα της και σίγουρα με την αύρα των μεταγραφών  η νίκη είναι επιτακτική, για να πατήσει κορυφή.  Επιλέγουμε άσο στο  τίμιο 1.75  της Stoiximan.

Μάιντζ – Χέρτα (21:30): Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η Μάιντζ στο παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ της χάλασε την τακτική κι έφερε την ήττα. Μέχρι την αποβολή στεκόταν καλά πάντως. Η Χέρτα και φέτος θα παλέψει όπως φαίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι αμυντικά δεν πείθουν, αλλά επιθετικά φαντάζει δύσκολο να μην σκοράρουν. Οπότε goal/goal στο 1.71 του Pamestoixima.gr.

Σαλερνιτάνα – Λέτσε (21:45): Βλέποντας την Σαλερνιτάνα να αγωνίζεται, μου σχηματίζεται η εντύπωση για μία αφελής ομάδα που δεν παίρνει αυτό που αξίζει. Με την Έμπολι ισοφαρίστηκε στο 82′ , ενώ με την Γιουβέντους δέχθηκε τρία γκολ (το ένα δεν μέτρησε) στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Λέτσε απ’ την άλλη δεν έχει νίκη κι όπως φαίνεται δεν μπορεί να το κάνει. Ευκαιρία ο άσος , αλλά θα καλυφθεί με το 1Χ ΔΕ και over 1,5 στο 1.78 του Pamestoixima.gr.

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον (22:00): Ένα ζευγάρι που  η βαθμολογική εικόνα μας παραπλανά. Δεν είναι η Βίλα για 17η θέση. Είχε μια δύσκολη δυάδα με Σίτυ και Άρσεναλ.  Με την πρώτη πήρε την ισοπαλία με την δεύτερη, αν και προηγήθηκε, έχασε στα τελευταία λεπτά. Οι «Άγιοι» έχουν κερδίσει τη παραπαίουσα Λέστερ και την Τσέλσι που ψάχνεται. Ευκαιρία για του γηπεδούχους να πάρουν μια νίκη που θα τους δώσει ώθηση.   Άσος  λοιπόν  στο 2.08 της Novibet.

Νότιγχαμ – Φούλαμ (22:00):  Το ζευγάρι των γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί δώδεκα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Το goal difference κυμαίνεται στο -10! Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Φούλαμ έληξαν over 2,5. Είναι ανώτερη ποιοτικά απ’ την Νότιγχαμ, αλλά θα επιλέξουμε τη σιγουριά των γκολ. Goal/goal λοιπόν  στο 1.70 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις