ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μουντιάλ 2006: Η μάχη της Νυρεμβέργης

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μουντιάλ 2006: Η μάχη της Νυρεμβέργης

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μουντιάλ 2006: Η μάχη της Νυρεμβέργης

Κάρλος Ρόα: Ο τρελο-Αργεντίνος της ΑΕΚ στο Μουντιάλ του 1998

Εθνική Πορτογαλίας και Ολλανδία έμειναν στην ιστορία το 2006 για όλους τους λάθους λόγους. Το ρεκόρ που δημιούργησαν και υπάρχει ακόμη και σήμερα.

Ήταν Ιούνιος του 2006. Το Μουντιάλ της Γερμανίας είχε μπει στην πρώτη νοκ άουτ φάση του. Αυτή των «16». Η Εθνική Πορτογαλίας κοντράρονταν με αυτήν της Ολλανδίας στη Νυρεμβέργη. Δύο βαριά ονόματα του ποδοσφαίρου και όλος ο κόσμος περίμενε ένα θεαματικό παιχνίδι. Φευ. Αντ’ αυτού, το ματς μνημονεύεται ακόμα και σήμερα για όλους τους λάθους λόγους, αφού αυτό που είδαν οι φίλαθλοι, ήταν το… ξύλο του αιώνα! Είναι χαρακτηριστικό, πως έμεινε στην ιστορία ως «η μάχη της Νυρεμβέργης»!

Από τη μία ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι με παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Φίγκο, Ντέκο, Νούνο Γκόμες και Παουλέτα. Από την άλλη, στον πάγκο των «οράνιε» καθόταν ο τεράστιος Μάρκο Φαν Μπάστεν και την ενδεκάδα του στελέχωναν αστέρια όπως οι Φαν Ντε Σαρ, Κοκού, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι και Ρόμπεν.

Ο… άμοιρος Βαλεντίν Ιβάνοφ

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ρώσος Βαλεντίν Ιβάνοφ, ο οποίος δεν περίμενε σε καμία των περιπτώσεων αυτό που θα ακολουθούσε, καθώς τις δύο ομάδες δεν τις συνέδεε κάποια ιστορική αντιπαλότητα. Μετά από χρόνια ο Ρώσος διαιτητής δήλωνε πως: «Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό ήταν το πιο δύσκολο ματς της καριέρας μου. Έχω παίξει σε αμέτρητους αγώνες και έχω βιώσει πολλές διαφορετικές καταστάσεις αλλά το κλίμα που συνάντησα σε εκείνο το παιχνίδι δεν το έχω ξαναζήσει πουθενά αλλού».

Το ξύλο του αιώνα!

Η… αρχή έγινε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο σεσημασμένος Μαρκ Φαν Μπόμελ, «σήκωσε» στον αέρα τον Ρονάλντο, βλέποντας την πρώτη κίτρινη κάρτα. Στο 7’ ήταν η σειρά του Καλίντ Μπουλαρούζ να δώσει… προβάδισμα δύο καρτών στην Ολλανδία. Η απάντηση των Πορτογάλων δεν άργησε να έρθει, με τον Μανίς να ισοφαρίζει το σκορ των καρτών στο 20’ ενώ στο 23’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το ημίχρονο έκλεισε με την πρώτη αποβολή του ματς, καθώς ο Κοστίνια είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του Ιβάνοφ, σε 15 λεπτά (31’ & 45+1’). Στο μεταξύ, ο Ρονάλντο δεν άντεξε το ξύλο των Ολλανδών, αποχωρώντας στο 33ο λεπτό και δηλώντας έπειτα από καιρό: «Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ένα φάουλ που είχε ως στόχο να με τραυματίσει. Έχω συνηθίσει να δέχομαι κλωτσιές αλλά η συγκεκριμένη νομίζω ότι ήταν εκτός ορίων», αναφερόμενος στο χτύπημα που δέχθηκε από τον Μπουλαρούζ.

Κι αν νομίζετε ότι τα πνεύματα ηρέμησαν στο δεύτερο μισό, κάνετε λάθος. Πετίτ (50’), Φαν Μπρόνκχορστ (59’), Φίγκο (60’) ήταν οι τρεις πρώτοι που είδαν την κάρτα του Ιβάνοφ στο δεύτερο 45λεπτο. Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε με την αποβολή του Μπουλαρούζ στο 63’ και για δέκα λεπτά η κατάσταση ομαλοποιήθηκε. Σαν τη… νηνεμία πριν την καταιγίδα που θα ακολουθούσε. Ντέκο (73’), Σνάιντερ (73’), Φαν Ντε Φάαρτ (74’), Ρικάρντο (76’), Νούνο Βαλέντε (76’) και η δεύτερη αποβολή για την Εθνική Πορτογαλίας, αυτή του Ντέκο στο 78’, συνθέτουν ένα τρομακτικό πεντάλεπτο! Κερασάκι στην τούρτα, η αποβολή του Φαν Μπρόνκχορστ στις καθυστερήσεις.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

«Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο απ’ όλα ήταν ότι μετά το τέλος όλοι οι παίκτες ήταν τελείως χαλαροί, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» δήλωσε αρκετά χρόνια μετά ο διαιτητής του αγώνα. «Σφύριξα για τη λήξη και επικρατούσε μια τρομερή ησυχία! Ακόμα και οι παίκτες που είχα αποβάλει ήταν χαλαροί, κανένας δεν είχε παράπονα. Μια άλλη έκπληξη για μένα ήταν όταν στο αεροδρόμιο έπιασα κουβέντα με μερικούς φιλάθλους. Μπορείς να πιστέψεις ότι πολλοί από αυτούς απόλαυσαν το ματς, παρά την τόση βία; Ήταν μάλιστα απογοητευμένοι γιατί δεν πήγε το παιχνίδι στην παράταση!».

Εθνική Πορτογαλίας: Νικήτρια σε γκολ και ξύλο!

Ο απολογισμός; Εννιά κάρτες για τους Πορτογάλους με δύο αποβολές, επτά κάρτες για τους Ολλανδούς με επίσης δύο αποβολές. Φυσικά, τα νούμερα αυτά αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία των Μουντιάλ και γι’ αυτό άλλωστε δόθηκε το προσωνύμιο «η μάχη της Νυρεμβέργης» στο συγκεκριμένο ματς.

Για την ιστορία, το 1-0 των Πορτογάλων δεν άλλαξε ως το τέλος, στέλνοντας έτσι την ομάδα του Σκολάρι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις