Στήριγμα τα γκολ στην Ανδαλουσία

προγνωστικά

Αναμονή ταμείου από τον #Georgiou στο ματς της Ανδαλουσίας για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Άπαξ και ξορκίσαμε την Τρίτη και 13 με το ταμείο στο Οπόρτο, ευκαιρία να συνεχίσουμε ακάθεκτοι με προγνωστικά στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Προγνωστικά: Μπέτις – Λουντογκόρετς

Η Μπέτις έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν, ούσα στην τρίτη θέση της La Liga,  έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς μετά το πέρας 5 αγωνιστικών, με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να προπορεύονται με 15 και 13 αντίστοιχα και τελευταίο θύμα της τη Βιγιαρεάλ, την οποία νίκησε με 1-0 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με τέρμα του Ροντρίγκο Σάντσεθ. Οι Ανδαλουσιάνοι μπήκαν νικηφόρα και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις περνώντας από την έδρα της Ελσίνκι με 2-0, έχοντας ως πρόσωπο της αναμέτρησης τον Γουίλιαν Ζοσέ, που σκόραρε και τα 2 τέρματα και θέλουν σήμερα να διπλασιάσουν τις νίκες του αντιμετωπίζοντας την βουλγαρική ομάδα. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βίκτορ Καμαράσα, Ναμπίλ Φεκίρ, Χουάνμι και Βίκτορ Ρουίθ.

Η Λουντογκόρετς έγινε θέμα συζήτησης την προηγούμενη εβδομάδα με την εντός έδρας νίκη της με 2-1 επί της κατόχου του Europa Conference League, Ρόμα, και θέλει να αποδείξει πως δεν θα είναι αμελητέα ποσότητα στον όμιλο, παίζοντας μέχρι τέλους για την πρόκριση. Η νίκη επί των «τζιαλορόσι» ήταν τόνωση ηθικού, αφού το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι σε φόρμα, προερχόμενη και από την σαρωτική εμφάνιση στο γήπεδο της Μπότεφ Βράτσα που με το εμφατικό 4-0 ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο τεχνικός της ομάδας Άντε Σιμούντζα είδε το απουσιολόγιο να είναι λευκό και προτίθεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που νίκησε τη Ρόμα

Από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες σκοράρουν θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ που βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
22:00
Μπέτις - Λουντογκόρετς
2-3 γκολ
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις