Το βλέμμα στους… καινούργιους

Μακροχρόνια Πρέμιερ Λιγκ: Το βλέμμα στους καινούργιους #Roume

Με μακροχρόνια στοιχήματα από τη Πρέμιερ Λιγκ κάνει το... επίσημο ποδαρικό στη νέα σεζόν ο #Roume.

Τις καλησπέρες μου φίλες και φίλοι Κουβανέζοι μου. Επίσημη έναρξη και για εμένα, λοιπόν, μετά το πολύ χοντρό στραπάτσο της… έκτακτης στήλης με το Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Με απογοήτευσαν σε πολλά επίπεδα οι «Ρεντς», συμπεριλαμβανομένης και της τσέπης. Υγεία θα πω και θα επιστρέψω στο νησί, αφού είδα μερικά πράγματα, αξιολόγησα με το φτωχό μου μάτι τα ρόστερ και κατέληξα σε μακροχρόνια από το ομορφότερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Βροχή τα γκολ με νέα ρεκόρ

Σε αντίθεση με πέρυσι, στα φετινά μακροχρόνια θα ασχοληθώ και με ειδικά παικτών, πέρα από αυτά των ομάδων. Βρήκα ευκαιρίες στα γκολ, με πολύ ενδιαφέρον σε μερικά από τα όρια που επιλέγουν οι στοιχηματικές.

Για αρχή, έχουμε τον φάκελο Έρλινγκ Χάαλαντ. Αυτός ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ποδοσφαιριστής πήρε μια μεταγραφή – εξπρές στην «ομάδα της καρδιάς» του, Μάντσεστερ Σίτι, και έχει κάνει ένα απίθανο ξεκίνημα, με δέκα γκολ σε έξι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων δύο χατ – τρικ. Ακραία νούμερα από έναν μοναδικό παίκτη, που δικαιολογεί απόλυτα το όριο στα 28-29 γκολ που του βάζουν οι στοιχηματικές. Παρόλα αυτά, η Novibet το πάει ένα βήμα παραπάνω, βάζοντας έξτρα όριο στα 33.5 γκολ, το οποίο θα σήμαινε ότι ο Νορβηγός σπάει το ρεκόρ του Σαλάχ με τα 32 γκολ σε μία σεζόν 38 αγώνων. Θα ποντάρω στο να το προσπεράσει, αφού στην εκκίνηση και αυτός και η ομάδα του μοιάζουν ασταμάτητοι επιθετικά.

Ο άνθρωπος που «έκανε χώρο» για να πάει στους «Πολίτες» το Νορβηγικό Τανκ ήταν ο Γκάμπριελ Χεσούς, ο οποίος έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στην Άρσεναλ. Έχει ήδη τρία γκολ – οκ, δεν είπα ότι πετάει και φωτιές – μαζί με ισάριθμες ασίστ και με εκπλήσσει το όριο στα 17.5 γκολ να παίζεται στον διπλασιασμό. Θα το ποντάρω, στην Stoiximan αυτή τη φορά.

Σαν σημείωση, αφήνω το over 18.5 του Σαλάχ που βρίσκω στο 2.30, που παρά το μέτριο ξεκίνημα, θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα πάρει μπρος και θα ισοφαρίσει – τουλάχιστον – τη χειρότερη συγκομιδή του με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Πάρτι αποδόσεων στην ουρά

Πάμε και στις ομάδες. Από τα ψηλά δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Εξαίρεση μονάχα ο υπερδιπλασιασμός στο να μείνει εκτός τετράδας η Τσέλσι, όμως έχει πέσει αρκετά από το καλοκαίρι και  τώρα είναι στα επίπεδα του 1.50. Ωραία και τα ψηλά πλασαρίσματα της Νιούκαστλ, όμως θα προτιμήσω να μην μπλέξω με τις θέσεις επτά με δώδεκα. Στα χαμηλά, όμως, η ιστορία είναι διαφορετική.

Η Μπόρνμουθ για παράδειγμα, ανέβηκε πέρυσι με ένα οριακά αρκετό για άνοδο ρόστερ και έναν αφελή προπονητή, ο τελευταίος απολύθηκε έπειτα από μια εξωφρενική σφαλιάρα στο «Άνφιλντ» και με ένα πολύ κακό γκρουπ παικτών για τη Πρέμιερ Λιγκ, δεν θεωρώ ότι υπάρχει σωτηρία. Μάλιστα, είναι τόσο πιο κάτω από τους υπόλοιπους που το 2.45 της Novibet για να είναι αυτή η ουραγός το βλέπω σαν δώρο.

Επόμενο φαβορί για να πέσει είναι η Νότιγχαμ, όμως αν δέσει (και θα έχει αυτή την ευκαιρία με την διακοπή), θεωρώ πως παραείναι καλό το ρόστερ της για να μην την δούμε και του χρόνου στη κορυφαία κατηγορία. Αντί αυτού, μου αρέσει πάρα πολύ ο τετραπλασιασμός, της Novibet πάλι, στον υποβιβασμό της εντελώς αδιάφορης Σαουθάμπτον. Έχει καιρό που είναι απλά κομπάρσος στη λίγκα, οι γύρω της ενισχύονται συνεχώς και αυτή μένει στάσιμη. Έχει κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών, όμως θεωρώ πως όλοι οι υπόλοιποι έχουν το κάτι παραπάνω από τους «Άγιους». Θα κινδυνέψει και η Έβερτον, όμως θα παίξει ρόλο το ποιος θα είναι ο επόμενος της προπονητής, αφού θαρρώ πως δύσκολα θα την βγάλει τη σεζόν ο μετριότατος Λάμπαρντ.

Σημείωση: Για μακροχρόνια στη Τσάμπιονσιπ, είχα δει περίπου στο 4.00 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να είναι φαβορί για κατάκτηση, όμως και η Μπέρνλι του Κομπανί στο 7.00 έχει αξία. Σαν… μπομπίτσα υπάρχει και η Μπλάκμπερν του Τόμασον που έχει καλές μονάδες και δίνεται στο 25.00, όμως θα το πρότεινα μόνο με την προοπτική ενός καλού κας άουτ τον Φλεβάρη.

Καλή και κερδοφόρα σεζόν σε όλους!

Ειδικά Παικτών
Γκολ Έρλινγκ Χάαλαντ
Over 33.5
5.00
BET: 5 units
Ειδικά Παικτών
Γκολ Γκάμπριελ Χεσούς
Over 17.5
2.00
BET: 10 units
Ειδικά Ομάδων
Ουραγός
Μπόρνμουθ
2.45
BET: 15 units
Ειδικά Ομάδων
Να υποβιβαστεί
Σαουθάμπτον
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις