Για το 2/2 στην Δανία, γκολ στο Βέλγιο

Προγνωστικά

Προγνωστικά από την 2η αγωνιστική αγωνιστική του Europa League με ποντάρισμα σε νικητές και σε γκολ από τον #Makrakis.

Μέρα γεμάτη δράση η σημερινή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην έχουμε την λάμψη του Champions League, όμως μας περιμένουν άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδια που προσφέρονται για προγνωστικά. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά: Μίντιλαντ – Λάτσιο

Ξεκίνημα στα προγνωστικά από την Δανία. Η Μίντιλαντ πάει από το κακό στο χειρότερο. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 10η θέση, 10 βαθμούς από την κορυφή και στην Ευρώπη ηττήθηκε από την Στουρμ Γκρατς.

Η Λάτσιο μετά το θετικό ξεκίνημα στην Ευρώπη, επέστρεψε στις νίκες και στην Serie A. Τραγικοί οι Δανοί εντός έδρας φέτος, οι Ιταλοί έχουν δύο ισοπαλίες. Θα πάω με την ποιοτικότερη ομάδα στο υψηλό βάση φόρμας, κατα την γνώμη μου 2.00 της Λάτσιο στο Pamestoixima.gr

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Μάλμε

Θα κλείσουμε μένοντας στο Europa League. Η Σεντ Ζιλουάζ πήρε μεγάλο διπλό στο Βερολίνο από την Ουνιόν, την ίδια στιγμή που η Μάλμε έχανε εύκολα από την Μπράγκα. Σκοράρουν οι Βέλγοι, που ξέρουν ότι για να έχει σημασία η νίκη τους την περασμένη εβδομάδα, πρέπει απόψε να κάνουν το καθήκον τους. Οι Σουηδοί αμυντικά ήταν τραγικοί απέναντι στην Μπράγκα, αλλά επιθετικά έδειξαν να το παλεύουν. Δεν έχουν κάτι να χάσουν και το over 2,5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού θα αποτελέσει την τελευταία σημερινή επιλογή μας.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:45
Μίντιλαντ - Λάτσιο
2
2.00
BET: 10 units
Μονό
19:45
Μίντιλαντ - Λάτσιο
Γκολ Ιμόμπιλε
2.10
BET: 5 units
Μονό
22:00
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Μάλμε
Over 2,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις