Αγγλία – Γερμανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία - Γερμανία προγνωστικά

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Αγγλία - Γερμανία, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Αγγλία – Γερμανία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αγγλία – Γερμανία προγνωστικά

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι.
  • Πρώτος γύρος: Γερμανία – Αγγλία 1-1.
  • Στις 34 αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Αγγλία έχει το πάνω χέρι με 14 νίκες έναντι 13 νικών της Γερμανίας, με επτά ματς να λήγουν ισόπαλα.
  • Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς είχαν under 2,5 τέρματα, όπως και έξι από τα τελευταία επτά ματς τους στην έδρα της Αγγλίας.

Αγγλία

Ρεπορτάζ: Στην τελευταία της ευκαιρία για να διεκδικήσει την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Nations League, η Αγγλία τα έκανε «μαντάρα». Παρότι απέναντί της είχε μια λαβωμένη Ιταλία που παρατάχθηκε με πολλές λύσεις ανάγκης, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ηττήθηκε με 1-0 και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Κακό ποδόσφαιρο και αρνητικά αποτελέσματα αρχίζουν να δημιουργούν έντονες αντιδράσεις από τους Άγγλους οπαδούς που ζητούν το… κεφάλι του Σάουθγκεϊτ δύο μήνες πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα «τρία λιοντάρια» και το Σαν Μαρίνο είναι οι μοναδικές ομάδες σε ολόκληρο το Nations League που δεν έχουν σκοράρει χωρίς πέναλτι.

Stat attack: Για πρώτη φορά από το 2014 έχει μείνει χωρίς νίκη μετά από πέντε ματς, χωρίς να έχει σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο Γκρίλις που συμπλήρωσε κάρτες, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ράμσντεϊλ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μπέλινγχαμ, Ράις, Τζέιμς – Στέρλινγκ, Σάκα, Κέιν.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γερμανία

Ρεπορτάζ: Το αήττητο σερί 13 αγώνων με τον Φλικ στον πάγκο τελείωσε άδοξα για τη Γερμανία, στην ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Ουγγαρία. Με το φανταστικό τακουνάκι του Ζάλαι στον αέρα από κόρνερ στο 17’, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στη Λειψία. Άργησαν να πάρουν μπρος τα «πάντσερ» κι όταν άρχισαν να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Γκουλάτσι. Με νίκη η Γερμανία θα γινόταν αφεντικό του ομίλου, τελικά έμεινε τρίτη. Δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά πλέον αφού οι Ούγγροι την άφησαν στο -4. Αυτή ήταν η τρίτη αναμέτρηση κόντρα στην Ουγγαρία σε περίπου έναν χρόνο, με απολογισμό 0-2-1.

Stat attack: Under 2,5 σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Απουσίες: Κλήθηκαν στην αποστολή αλλά έχασαν το ματς με την Ουγγαρία οι Νόιερ, Γκορέτσκα (λόγω κορωνοϊού) και Μπραντ (λόγω ασθένειας). Θα απουσιάσουν και απόψε μαζί με τον Ρούντιγκερ που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τερ Στέγκεν – Χόφμαν, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Ράουμ – Κίμιχ, Γκουντογάν – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Βέρνερ.

Αγγλία - Γερμανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία – Γερμανία προγνωστικά: Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες, όμως τα ματς μεταξύ τους (ακόμα κι όταν είναι φιλικά) έχουν πάντα μεγάλη σημασία. Κακή η ψυχολογία στο αγγλικό στρατόπεδο, καθώς η νίκη αγνοείται εδώ και καιρό. Ευκαιρία για τους δύο προπονητές ίσως να δοκιμάσουν πράγματα, παίκτες και σχήματα. Με την έλλειψη πίεσης για τις ομάδες μπορεί να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ποντάρουμε στο over 2,5 και περιμένουμε να «χορτάσουμε» μπάλα, με τη Novibet να μας το προσφέρει σε απόδοση 2.10.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Αγγλία - Γερμανία
Over 2,5
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις