Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ιταλία - Αγγλία προγνωστικά

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ιταλία - Αγγλία, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Ιταλία – Αγγλία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά

  • «Σαν Σίρο» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο.
  • Πρώτος γύρος: Αγγλία – Ιταλία 0-0.
  • Η Ιταλία είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην Αγγλία (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες) και έχει μόλις μία ήττα (2-1 σε φιλικό το 2012) στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους (τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες).
  • Οι δύο ομάδες μετρούν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, μία φορά με 0-0 και τρεις φορές με 1-1.

Ιταλία

Ρεπορτάζ: Δε λέει να «σηκώσει κεφάλι» μετά την κατάκτηση του Euro η Ιταλία, καθώς κι η πορεία της στο φετινό Nations League είναι απογοητευτική. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει απολογισμό 1-2-1, με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα την συντριβή από τη Γερμανία με 5-2. Έφτασε μέχρι και το 5-0 το σκορ, με τους Ιταλούς να μειώνουν απλώς στο τέλος. Είναι τρίτη με πέντε βαθμούς η ομάδα του Μαντσίνι, όμως μαθηματικά διατηρεί ελπίδες για την πρώτη θέση, καθώς βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ουγγαρία.

Stat attack: Over 2,5 σε τέσσερα από τα τελευταία έξι ματς.

Απουσίες: Ο Μαντσίνι παρουσιάζεται πιστός στη λογική της πλήρους ανανέωσης της εθνικής Ιταλίας. Ενδεικτικό αυτού ότι λείπουν από το ρόστερ τα εξής ονόματα: Βεράτι, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Πολιτάνο, Μπεράρντι, Ινσίνιε, Σπινατσόλα, Μπερναρντέσκι, Κιέζα, Λοκατέλι, Μπελότι, Φλορέντσι και Σιρίγκου (οι πρώτοι πέντε είναι τραυματίες).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Μπαστόνι, Έμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Φρατέσι – Νιόντο, Γκρίφο, Ιμόμπιλε.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αγγλία

Ρεπορτάζ: Εφιαλτική ήταν η σειρά αγώνων του Ιουνίου για το Nations League για την Αγγλία, καθώς σε τέσσερα ματς κατάφερε να πάρει μόλις δύο βαθμούς. Το παράδοξο είναι ότι αυτούς τους βαθμούς τους απέσπασε στα ματς με Ιταλία (0-0 εντός) και Γερμανία (1-1 εκτός), κάνοντας δύο ήττες από την Ουγγαρία με 1-0 εκτός έδρας και 4-0 (!) εντός. Τώρα έχει μπροστά της δύο ματς κόντρα σε Ιταλία και Γερμανία για να σώσει την παρτίδα και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κι αυτό διότι αποκλείεται να πάρει την πρώτη θέση, οπότε θα κοιτάξει να γλιτώσει το ενδεχόμενο να πέσει κατηγορία. Είναι τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη Ιταλία, επομένως κρίνεται απαραίτητη η νίκη στο «Σαν Σίρο».

Stat attack: Έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, με τέρματα 1-6.

Απουσίες: Μεγάλο πλήγμα η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Πίκφορντ. Εκτός την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού κι ο μέσος Φίλιπς, με τον Χέντερσον να παίρνει τη θέση του. Έκπληξη προκάλεσε η μη κλήση των Γουάιτ, Ράσφορντ και Σάντσο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ράμσντεϊλ – Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς – Τζέιμς, Ράις, Μπέλινγχαμ, Τρίπιερ – Σάκα, Στέρλινγκ, Κέιν.

Ιταλία - Αγγλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά: Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκονται τα «τρία λιοντάρια», καθώς είναι πολύ κοντά σε ενδεχόμενο υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Δικαιολογημένα θεωρούνται φαβορί, καθώς πέρα από την τεράστια ανάγκη για νίκη βρίσκουν απέναντί τους μια ομάδα με πολλές αλλαγές και χωρίς αρκετά από τα μεγάλα της ονόματα. Συν τοις άλλοις, η εκδίκηση είναι κάτι που σίγουρα θα σκέφτονται οι Άγγλοι μετά την ήττα στον τελικό του Euro στο σπίτι τους. Καιρός να «σπάσει το ρόδι» στην έδρα των Ιταλών και να πάρει το διπλό, που δίνεται σε απόδοση 2.60 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Ιταλία - Αγγλία
2
2.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις