Κροατία – Δανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Κροατία - Δανία προγνωστικά

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Κροατία - Δανία, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Κροατία – Δανία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. κροατία – δανία προγνωστικά

  • «Μάξιμιρ» (35.123), Ζάγκρεμπ.
  • Διαιτητής: Νταβίντε Μάσα.
  • Πρώτος γύρος: Δανία – Κροατία 0-1.
  • Επτά φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες, με την Κροατία να μετρά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σε επίσημους αγώνες ο απολογισμός των Κροατών είναι 3-1-1.
  • Τέσσερις από τις επτά αναμετρήσεις τους είχαν 2-3 γκολ.

Κροατία

Ρεπορτάζ: Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κροατία κατάφερε να επικρατήσει της Γαλλίας, για να κλείσει θετικά το παράθυρο των εθνικών για τον Ιούνιο. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μόντριτς στο 5’ ήταν αρκετή για να της δώσει το διπλό στο Παρίσι, με το οποίο η ομάδα του Ντάλιτς έφτασε τους επτά βαθμούς. Όπως ήταν λογικό οι Γάλλοι είχαν την κυριαρχία και τις ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Έτσι, η Κροατία βρίσκεται δεύτερη και με νίκη προσπερνά τη Δανία που έχει εννιά βαθμούς.

Stat attack: Έχει χάσει ένα από τα τελευταία 13 της ματς.

Απουσίες: Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολή που επέλεξε ο Ντάλιτς. Ξεχωρίζει η απουσία του Βρσάλικο που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική, και των Γιάκιτς, Ιβάνουσετς, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπρέκαλο και Πόνγκρατσιτς που έτσι κι αλλιώς προορίζονταν για αναπληρωματικοί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Γκβάρνιολ, Λόβρεν, Γιουράνοβιτς – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς – Όρσιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δανία

Ρεπορτάζ: Με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, η Δανία έχει πιάσει την κορυφή στον πρώτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League. Τελευταίο της ματς αυτό απέναντι στην Αυστρία, στο οποίο επικράτησε άνετα με 2-0. Το σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με πρωταγωνιστή τον Βιντ που είχε γκολ (21’) και ασίστ (37’). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έριξαν τους τόνους, διατηρώντας πάντως με σχετική ευκολία το υπέρ τους πλεονέκτημα. Με νίκη απόψε, η ομάδα του Χιούλμαντ κλειδώνει και μαθηματικά την πρωτιά, η οποία της εξασφαλίζει μια θέση στο final four του Nations League.

Stat attack: Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμειναν οι επιθετικοί Βιντ και Κορνέλιους λόγω τραυματισμού. Δεν κλήθηκαν επίσης οι Πόουλσεν, Σίστο, Βέστεργκαρντ, Νόργκαρντ και Μπόιλεσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σμάιχελ – Α. Κρίστενσεν, Κίερ, Άντερσεν – Ρ. Κρίστενσεν, Χόιμπιεργκ, Έρικσεν, Μέλε – Σκοβ-Όλσεν, Ντάμσγκαρντ, Μπρέιθγουεϊτ.

Κροατία - Δανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Κροατία – Δανία προγνωστικά: Η νίκη της Κροατίας στον πρώτο γύρο με 1-0 είναι ο μόνος λόγος που οι Κροάτες έχουν ακόμα ελπίδες για την πρώτη θέση. Η Δανία συνέχισε από εκεί που είχε αφήσει στο Euro και αποδεικνύεται ότι μπορεί να υπολογίζεται ως μια αξιόλογη δύναμη του παγκοσμίου στερεώματος. Όμως κι η Κροατία, παρότι δεν μπόρεσε να παραμείνει στα επίπεδα που είχε φτάσει στο Παγκόσμιο του 2018, εξακολουθεί να αποτελεί μια ποιοτική ομάδα.

Οι Κροάτες θα παίξουν οπωσδήποτε για τη νίκη, με στόχο να πάρουν προβάδισμα στο κυνήγι της πρωτιάς, όμως με ισοπαλία δε χάνουν μαθηματικές ελπίδες. Από την άλλη οι Δανοί έχουν κίνητρο να ρισκάρουν για το διπλό, καθώς αν το πάρουν θα εξασφαλίσουν την πρώτη θέση από την προτελευταία αγωνιστική. Όμως εννοείται πως και για αυτούς η ισοπαλία είναι μια χαρά αποτέλεσμα, δεδομένου ότι τους κρατάει πρώτους. Βασική μας επιλογή, με τη λογική ότι θα κυνηγήσουν το γκολ οι δύο ομάδες, το goal/goal σε απόδοση 1.92 από το Pamestoixima.gr. Για κάποιον που θέλει να ρισκάρει υπάρχει και η επιλογή της ισοπαλίας, που πληρώνει 3.30 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Κροατία - Δανία
Goal/goal
1.92
BET: 15 units
Μονό
21:45
Κροατία - Δανία
Χ
3.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις