Δυάδες τριπλασιασμού στην Ευρώπη

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στα προγνωστικά Πέμπτης ο Magician μας δείχνει τον δρόμο για το ταμείο μέσα από δυάδες τριπλασιασμού.

Καλημέρα σας, αγώνες από την Ευρώπη πάλι στο μενού μας και επικεντρωνόμαστε σε δυο δυάδες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δυσκολεύει η κατάσταση

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από το Φάληρο. Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια πως είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε άλλα αποτελέσματα τους φιλάθλους του όσον αφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Φέτος σε επτά επίσημα παιχνίδια έχει έξι goal/goal και δεν έχει σημειώσει νίκη, με δυο προκρίσεις να έρχονται στην διαδικασία των πέναλτι. Έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, όπως επίσης άλλαξε και ο προπονητής μιας και ανέλαβε ο Κορμπεράν. Ίσως χρειαστεί πίστωση χρόνου για να φανεί η αποφασιστικότητα και η φρεσκάδα που του λείπει φέτος. Οι Γερμανοί αποτελούν το πιο δύσκολο αντίπαλο μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.

Η Φράιμπουργκ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Με μια ήττα, μια ισοπαλία και τέσσερις νίκες βρίσκονται στην δεύτερη θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό είναι πως από τις τέσσερις νίκες οι τρεις ήταν εκτός έδρας. Στο πρώτο αγώνα του Europa League κέρδισε εντός έδρας την Καραμπάκ με 2-1, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Δέχτηκε πολλές φάσεις από την φιλοξενούμενη αλλά η αστοχία των αντίπαλων επιθετικών και η τύχη της έδωσαν το τρίποντο. Έρχεται στο Γ. Καραϊσκάκης  με σκοπό την αποφυγή της ήττας. Τραυματίες δίνονται ο εξτρέμ Σαλλάι και ο επιθετικός Χόλερ.

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Οι τελευταίες μετεγγραφές αναμένεται να δώσουν έστω μια μικρή ώθηση στον Ολυμπιακό ο οποίος σε περίπτωση ήττας θα δει την πρόκριση ν’ απομακρύνεται από νωρίς. Θα κρατήσουμε το goal/goal σε απόδοση 1.76 στην Novibet.

Δεν θα φοβηθεί το αουτσάιντερ

Το κλίμα στην Μονακό μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες φαίνεται να στρώνει. Αρχικά κέρδισε εκτός την Νις, ακολούθησε η νίκη με 0-1 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα στην πρεμιέρα του Europa League και έπειτα η επικράτηση στο ντέρμπι με την Λυών με 2-1. Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκε να κρατήσει την νίκη, ειδικά στα δυο τελευταία λεπτά, αλλά κρατάει το αποτέλεσμα, αφού στην εκκίνηση του πρωταθλήματος έφαγε αρκετά γκολ που της στέρησαν βαθμούς. Για την πρωτιά στον όμιλο η νίκη είναι επιβεβλημένη σήμερα.

Η Φερεντσβάρος γνωρίζει σήμερα ότι δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Δεν ήταν όμως ούτε στον πρώτο αγώνα των ομίλων απέναντι στην Τραμπζονσπόρ, αλλά επικράτησε εντός έδρας με 3-2. Ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, δέχτηκε απευθείας κόκκινη ο Σιβίκ και συνέχισε με δέκα παίχτες χωρίς να αλλάξει φιλοσοφία. Το ημίχρονο έκλεισε με 3-1 ενώ δέχτηκε την μείωση στο 71ο λεπτό. Ιδιαίτερα επιθετική η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ που το αποδεικνύει συνεχώς. Έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα με ισάριθμες νίκες, μόλις ένα γκολ παθητικό και τέσσερα over 2,5. Στην Ευρώπη έχει παίξει εννέα ματς με τα έξι να έχουν ολοκληρωθεί με τουλάχιστον τρία τέρματα.

Δεν δείχνει διατεθειμένη από την φιλοσοφία της η φιλοξενούμενη ομάδα να κλειστεί για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πιθανόν να σκοράρει αλλά από την άλλη η Μονακό θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το σερί της. Καλές επιθετικά και οι δυο ομάδες. Θα κρατήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.71 στην Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά: Στο Μπακού για την νίκη

Έχουμε ξαναγράψει για την Καραμπάχ και τον πρωτεργάτη προπονητή της Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, που την έβγαλε με σταθερά βήματα από την αφάνεια και πλέον συμμετέχει σταθερά σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αποκλείστηκε από την Βικτόρια Πλζεν στα play – off του Champions League και εντάχθηκε στους ομίλους του Europa. Στο πρώτο παιχνίδι έχασε στην Γερμανία από την Φράιμπουργκ, αλλά μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 ήδη στο 15ο λεπτό, αλλά δεν απογοητεύτηκε, μείωσε έξι λεπτά πριν το ημίχρονο και έβγαλε αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία χωρίς να μετουσιώσει κάποια από αυτές σε γκολ. Καλοδουλεμένο σύνολο που διψάει για ευρωπαϊκή διάκριση.

Η Ναντ ήταν θα είναι αντίπαλος των Αζέρων. Κατάφερε με λυγίσει τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις με 2-1 για να πάρει με τρίποντο στην πρεμιέρα των ομίλων. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο την πρώτη αγωνιστική, έκτοτε έχει έξι σερί αγώνες που δέχεται τέρμα. Με μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες βρίσκεται στην 15η θέση με έξι πόντους. Η άμυνα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της ενώ επιθετικά δεν είναι κακή. Δεν έχει πιάσει όμως ακόμα ρυθμό η φιλοξενούμενη ομάδα. Ταξιδεύει χωρίς απουσίες.

Για να έχει ελπίδες πρόκρισης η Καραμπάχ θα πρέπει να κερδίσει. Η Ναντ θα ήταν ευχαριστημένη και με την ισοπαλία μιας και η γηπεδούχος αναμένεται να την πιέσει. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Συνεχίζει αήττητη η γηπεδούχος

Συνεχίζει αήττητη την πορεία της η Μπασακσεχίρ στα επίσημα παιχνίδια της. Τελευταίο θύμα της η Μπεσίκτας με 0-1 εκτός έδρας. Σκόρερ ο Τραορέ στο 71ο λεπτό. Άμυνα από γρανίτη στο πρωτάθλημα, όπου σε πέντε αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι στην δεύτερη θέση με ένα πόντο διαφορά από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο. Στην Ευρώπη στο πρώτο αγώνα πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Χαρτς με τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Τα εύσημα στον Μπελόζογλου και στους παίχτες του από οπαδούς και διοίκηση.

Η Φιορεντίνα απογοήτευσε στον εναρκτήριο αγώνα μένοντας στο 1-1 με την Ρίγας Σκόλα στην Φλωρεντία. Σε παρόμοια κατάσταση και στο πρωτάθλημα. Κέρδισε μόνο την πρώτη αγωνιστική και έχει μείνει μακριά από το τρίποντο τις υπόλοιπες πέντε. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε από την Μπολόνια εκτός έδρας με 2-1. Βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με έξι βαθμούς. Τραυματίες είναι ο κεντρικός αμυντικός Μιλένκοβιτς, ο μέσος Καστροβίλι και ο επιθετικός Γκονζάλες. Δύσκολη η αποστολή των «Βιόλα» και ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Βερόνα την Κυριακή.

Το μόνο που μπορούν να κερδίσουν οι Ιταλοί με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους φαίνεται να είναι η ισοπαλία. Οι Τούρκοι θα παίξουν για να διπλασιάσουν τα τρίποντα στον όμιλο και δείχνουν ικανοί να το κάνουν πράξη.  Για ασφάλεια θα κρατήσουμε το άσο draw no bet σε απόδοση 1.88 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3.00
19:45
Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
Goal/goal
1.76
19:45
Μονακό - Φερεντσβάρος
Over 2,5
1.71
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.66
19:45
Καραμπάχ - Ναντ
1Χ & over 1,5
1.95
22:00
Μπασακσεχίρ - Φιορεντίνα
1 dnb
1.88
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις