Πανευρωπαϊκή πανδαίσια μέχρι 5.50

Προγνωστικά

Προγνωστικά από Eurobasket και ποδόσφαιρο ειδικά παικτών, ομάδων και σημεία έχει στην στήλη του ο #Makrakis

Χαιρετώ. Μεγάλη μέρα η σημερινή με αγώνες τόσο για το Champions League στο ποδόσφαιρο, όσο και για τα προημιτελικά του Eurobasket. Εμείς θα δούμε προγνωστικά και από τις δύο αυτές διοργανώσεις.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Γαλλία – Ιταλία

Ξεκίνημα με το μπάσκετ. Η Γάλλοι παραλίγο να «βγάλουν» τα μάτια τους κόντρα στην Τουρκία, αλλά ο Ρούντι Γκομπέρ το πήρε πάνω του και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Οι Ιταλοί απέκλεισαν το φαβορί Σερβία και έρχονται απόψε με την ψυχολογία στα ύψη. Με σημεία δεν θα μπλέξω. Ξέρουμε ότι οι Ιταλοί έχουν πρόβλημα στην θέση «5», χωρίς καθαρόαιμο αξιοπρεπή παίκτη σε αυτή την θέση. Άρα, ο Γκομπέρ θα πάρει προσπάθειες, αλλά και ριμπάουντ, ερχόμενος και από μεγάλη εμφάνιση. Το over 25,5 στο σύνολο πόντων και ριμπάουντ του Γάλλου το βρίσκουμε στο 1.90 στην Stoiximan. Πάνω σε αυτό θα ποντάρω και σε ένα funbet. Ο Γκομπέρ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Γαλλίας στα τελευταία δύο παιχνίδια και το να βγει απόψε στον αγώνα  δίνεται σε τιμές άνω του 5.00.

Η Γαλλία εκτός από τον Γκομπέρ, έχει άλλους δύο αξιοπρεπέστατους αναπληρωματικούς σε αυτή την θέση. Τον Φαλ και τον Πουαριέ. Αυτό θα αναγκάσει τους Ιταλούς να ψάξουν το τρίποντο, κάτι που κάνουν καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά έτσι κι αλλιώς. Στο 1.95 το να σημειώσουν πάνω από 10 τρίποντα. Ένα όριο που έχουν ξεπεράσει και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια τους.

Σλοβενία – Πολωνία

Και οι δύο αντίπαλοι δυσκολεύτηκαν στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων τους, αλλά προκρίθηκαν. Η Σλοβενία έχασε τον Ζόραν Ντράγκιτς, που δεν είναι όμως σημαντική απουσία, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περιμένω αντίσταση από τους Πολωνούς για ένα τουλάχιστον ημίχρονο. Θεωρητικά καλύτεροι από το Βέλγιο, αλλά και εμπνευσμένοι μετά την έκπληξη της Ιταλίας.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη

Θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά με το ποδόσφαιρο. Κοπεγχάγη και Σεβίλλη έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν, ειδικά οι αποψινοί φιλοξενούμενοι. Μπορεί να νίκησαν 2-3 την Εσπανιόλ, αλλά παρότι προηγήθηκαν με 0-3 στο ημίχρονο κόντεψαν να χάσουν το παιχνίδι. Προφανώς ποιοτικότερη η Σεβίλλη, αλλά θα ποντάρω στην κόντρα καθαρά λόγω έδρας και ίσως μεγαλύτερου κινήτρου. Οι Δανοί δεν παίζουν και κάθε χρόνο με τέτοιες ομάδες, άρα θα φτύσουν «αίμα» ώστε να κλέψουν βαθμούς απέναντι στην αφελή Σεβίλλη.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία

Θα κλείσουμε με το Μπερναμπέου. Η Ρεάλ συνεχίζει μόνο με νίκες, ενώ η Λειψία «ρέφαρε» την σοκαριστική συντριβή από την Σαχτάρ, με μία «αρχοντική» επικράτηση κόντρα στην Ντόρτμουντ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για την Ρεάλ, αφού οι Γερμανοί βολεύονται να παίζουν εναντίον της μπάλας. Ο Αντσελότι επίσης δεν θα υπολογίζει και στην «αιχμή» της επίθεσης, τον Καρίμ Μπενζεμά. Αυτά μας οδηγούν σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ, με το προβάδισμα να δίνεται στους γηπεδούχους Μαδριλένους.

Μονό
18:15
Γαλλία - Ιταλία
Ρ. Γκομπέρ: Over 25,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.90
BET: 15 units
Μονό
18:15
Γαλλία - Ιταλία
Ιταλία: Over 10.5 εύστοχα τρίποντα
1.95
BET: 10 units
Funbet
18:15
Γαλλία - Ιταλία
Πρώτος Σκόρερ: Ρ. Γκομπέρ
5.50
BET: 5 units
Μονό
21:30
Σλοβενία - Πολωνία
2 (+7,5) στο 1ο ημίχρονο
1.87
BET: 15 units
Μονό
22:00
Κοπεγχάγη - Σεβίλλη
1.80
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία
Ρεάλ Μ. να κερδίσει με ένα γκολ ή ισοπαλία
2.15
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις