Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ με Bet Builder* σε απόδοση 29.00!

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ με Bet Builder* σε απόδοση 29.00!

Η πρεμιέρα τους στο Group G του Champions League ήταν ιδανική, τώρα οι δύο τους συγκρούονται στο 'Etihad' με φόντο την κορυφή του ομίλου.

Εκ των φαβορί για το φετινό τρόπαιο της διοργάνωσης η Μάντσεστερ Σίτι, ισχυρό αουτσάιντερ η Ντόρτμουντ και η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική προμηνύεται άκρως θεαματική.

Οι ‘πολίτες’ έκαναν… παρέλαση στο ‘Ramon Sanchez Pizjuan’ όπως μαρτυρά το 4-0 επί της Σεβίλλης. Στόχος είναι να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατό την πρόκριση στα νοκ άουτ και να επικεντρωθούν στη μάχη της Premier League. Εκεί όπου παραμένουν αήττητοι μετά από έξι παιχνίδια, ισόβαθμοι στην 2η θέση με την Τότεναμ και σε απόσταση βολής (-1) από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Η Ντόρτμουντ δεν χρειάστηκε να ιδρώσει ιδιαίτερα στο 3-0 επί της Κοπεγχάγης, θα παλέψει για την 2η θέση του ομίλου με τη Σεβίλλη και το χειρότερο σενάριο για εκείνη μοιάζει το εισιτήριο του Europa League. Προσγειώθηκε ανώμαλα στην Bundesliga μετά την ήττα με σκορ 3-0 στην έδρα της Λειψίας, έμεινε στην 5η θέση αλλά απέχει μονάχα δύο βαθμούς από την κορυφή και την Ουνιόν Βερολίνου.

Υπερπλήρες το ρόστερ στα χέρια του Γκουαρδιόλα, που με την απόκτηση του Χάαλαντ βρήκε σημείο αναφοράς στην εκτέλεση. Ο Νορβηγός φορ μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη Ντόρτμουντ, την οποία καλείται πλέον να αντιμετωπίσει. Και κρίνοντας από τα 12 γκολ που ήδη μετράει σε μόλις οκτώ συμμετοχές με τη Σίτι, οι διαθέσεις του είναι… άγριες.

Θα το παλέψουν οι Βεστφαλοί, έστω κι αν δύσκολα θα πάρουν κάτι στο ‘Etihad’, σε ένα 90λεπτο που αναμένεται συναρπαστικό. Η συνδυαστική επιλογή να σκοράρει ο Χάαλαντ το πρώτο γκολ & over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο & over 2,5 κόρνερ η Ντόρτμουντ & goal/goal στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 29.00 στο Bet Builder της winmasters!

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις