Δεν πείθει η Γιουβέντους

προγνωστικά

Ημέρα Τετάρτη και ο #Bats ποντάρει στην αστάθεια της Γιουβέντους και τα μαγικά του Πότερ.

Δεύτερη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, με τα προγνωστικά μας να προέρχονται από Ιταλία και Αγγλία μεριά.

Προγνωστικά: Γιουβέντους – Μπενφίκα

Κάτι δεν πάει καλά στη Γιουβέντους του Αλέγκρι. Δεύτερη χρονιά του Ιταλού τεχνικού στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και παρά την ενίσχυση, παρά τη δημιουργία ενός ποιοτικού ρόστερ η «μεγάλη κυρία» δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Η ήττα στην πρώτη αγωνιστική από την Παρί ήταν προδιαγεγραμμένη, και παρότι το πάλεψε και κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα (2-1), η αλήθεια είναι πως αυτό την κολακεύει. Παραπαίει και στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε στο 2-2 (από 0-2 κιόλας) με την Σαλερνιτάνα, αν και της «κλάπηκε» η νίκη γιατί δε μέτρησε το καθαρό γκολ του Μίλικ στο 90’+5’.

Σε τελείως αντίθετη κατάσταση η Μπενφίκα, η οποία έχει ξεχάσει πώς είναι να μη νικάς. Έχει φτάσει το εντυπωσιακό 11/11 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εννοείται πως κάποια στιγμή αυτό το σερί θα σταματήσει, όμως ο τρόπος που παίζουν οι «αετοί» δείχνει μια ομάδα με χαρακτήρα και το «μέταλλο» του νικητή. Νίκησε χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα τη Μακάμπι Χάιφα στην πρεμιέρα με 2-0, χάρη σε ένα ξέσπασμα στο διάστημα 50’-54’. Επικράτησε και της Φαμαλικάο με 1-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, «σβηστά» θα λέγαμε. Είναι πρώτη παντού και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με τον Σμιντ στον πάγκο.

Το τάιμινγκ είναι το κατάλληλο για να φύγει η Μπενφίκα με ένα διπλό που θα την κάνει αφεντικό όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ποιοτικά εννοείται πως η Γιουβέντους είναι καλύτερη, όμως η εικόνα της στο γήπεδο είναι αποκαρδιωτική. Κρατάμε το διπλό draw no bet για να είμαστε καλυμμένοι για το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, σε απόδοση 2.30 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τσέλσι – Σάλτσμπουργκ

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην Τσέλσι τις τελευταίες μέρες, με την απόλυση του Τούχελ φυσικά να μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ήττα με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν το σημείο που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για τον Γερμανό τεχνικό, σε μια ήδη ραγισμένη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών. Αντικαταστάτης ο Πότερ που εντυπωσιάζει με τη μέχρι τώρα θητεία του στην Μπράιτον, χωρίς όμως να έχει δοκιμαστεί σε τέτοιο επίπεδο. Και μόνο η αντικατάσταση του προπονητή με έναν ελπιδοφόρο κόουτς πάντως φέρνει νέο αέρα στους «μπλε» του Λονδίνου.

Για την Σάλτσμπουργκ τα πράγματα πάνε εξαιρετικά εδώ και καιρό. Από τον Αύγουστο και μετά οι Αυστριακοί μετρούν μόνο νίκες (συγκεκριμένα επτά) σε πρωτάθλημα και κύπελλο με πιο πρόσφατο το 3-0 στην έδρα της Ριντ. Στο Champions League η ομάδα της Ρεντ Μπουλ έμεινε στο 1-1 με τη Μίλαν. Προηγήθηκε κι ήταν πολύ καλή στο ξεκίνημα, όμως η ισοφάριση ήρθε πριν το ημίχρονο. Θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε, τελικά όμως έκατσε στο «Χ». Καλό αποτέλεσμα που βάζει από νωρίς στο κόλπο της πρόκρισης το σύνολο του Τζέισλε.

Μπροστά στο κοινό της η Τσέλσι δύσκολα μπορεί να αφήσει βαθμούς απέναντι στην Σάλτσμπουργκ. Άλλωστε χρειάζεται τη νίκη για έναν λόγο παραπάνω μετά το κάζο της πρεμιέρας στο Ζάγκρεμπ. Είναι ξεκούραστη αφού δεν είχε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, θα ξεκουραστεί και το ερχόμενο οπότε όλη η προσοχή της είναι στραμμένη σε αυτή την αναμέτρηση. Θα πάει και ψηλά το σκορ αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κλείνονται ποτέ πίσω, γεγονός που μπορεί να μας επιβεβαιώσει το 1 & over 2,5 με απόδοση 1.83 στη Novibet.

Μονό
22:00
Γιουβέντους - Μπενφίκα
2 dnb
2.30
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Σάλτσμπουργκ
1 & over 2,5
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις