Στήριγμα οι κοντοί σχιστομάτηδες

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Μα τι άλλο να κάνει ο #Fidel, που αλλού να ψαχτεί για να μοιράσει ταμεία στο κοινό του koubanezos.gr;

Γιατί ρε ΠΑΟΚ, γιατί; Μας έβγαλες την ψυχή στο πρώτο μέρος, το αντέξαμε, το δεχτήκαμε, πήραμε και τις μοναδούλες μας πίσω. Γιατί δεν βάζεις και ένα στο δεύτερο για να ανεβεί κι άλλο η κάβα μας; Τέλος πάντων, το προσπερνώ. Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά μου από την μακρινή και πάντοτε αγαπητή Ιαπωνία των… κοντών σχιστομάτηδων και των πολλών Βραζιλιάνων βεβαίως βεβαίως.

Δεν θα σας κουράσω. Ξεκινάω από το Κιότο Σάνγκα – Γιοκοχάμα Μαρίνος. Πολλά τα διαδοχικά παιχνίδια στο καλεντάρι των γηπεδούχων, οι οποίοι με προβληματίζουν μεσοεπιθετικά και γενικώς η ποιότητα δεν ξεχειλίζει. Επιστροφή στους τίτλους κυνηγάει η Μαρίνος, τελευταίο πρωτάθλημά της επί… Ποστέκογλου, ο οποίος τώρα βρίσκεται στη Σέλτικ. Η διαφορά στα δύο ρόστερ εμφανής, οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σερί νίκες και θα κονταροχτυπηθούν με την Καβασάκι για τον τίτλο. Τείνω προς τα δεξιά λοιπόν χωρίς περαιτέρω ανάλυση.

Περνάω και σε μία δεύτερη αναμέτρηση. Στη Σαϊτάμα, όχι πως την ξέρετε, αλλά τέλος πάντων σε τούτη την πόλη, η τοπική Ουράβα υποδέχεται την Τσερέζο Οσάκα. Αμφότερες με στόχο την τρίτη θέση, πιο κοντά βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Τόσο η γηπεδούχος, όσο και η Τσερέζο, παρουσιάζουν εξαιρετικές επιθέσεις φέτος. Στα «ειδικά στοιχήματα» δεν βρήκα την αγορά «γκολ και στα δύο ημίχρονα», οπότε… γύρισα το ψάρι στο combo.

Over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το over 0,5 στο δεύτερο ημίχρονο μέσω του bet builder. Δεν θα τον πιάσετε πουθενά τον Fidel και τα ψαγμένα προγνωστικά του.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
13:00
Κιότο Σάνγκα - Γιοκοχάμα Μαρίνος
2 (-1 ΑΗ)
1.91
BET: 20 units
Combo
13:30
Ουράβα - Τσερέζο Οσάκα
Over 0,5 στο 1ο ημ. & over 0,5 στο 2ο ημ.
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις