Με την εμπειρία και τα γκολ

Με την εμπειρία και τα γκολ

Europa League μέρος δεύτερο σήμερα (11/8) όσον αφορά το Final-8 και μπορεί ο… χαμένος ημιτελικός να παρέμεινε χαμένος, αφού η Ίντερ “καθάρισε” στην κανονικά διάρκεια τις “ασπιρίνες” και η μεγάλη απόδοση που πρότεινε η στήλη ως ρίσκο πήγε… περίπατο, αλλά η δυάδα μας έκατσε μία χαρά και με οδηγό αυτή θα κινηθούμε και σήμερα.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/184567936611777

Η “άβγαλτη” Γουλβς κοντράρεται με τη “δυνάστη” της διοργάνωσης Σεβίλλη και ας μας συγχωρέσουν οι Άγγλοι, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για να πάει παρακάτω, σε βαθμό μάλιστα που θα επιλέξουμε το διπλό με combo το over 1,5 goal για να ψηλώσουμε την απόδοσή μας.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς Σαχτάρ και Βασιλεία κοντράρονται σε ένα ματς που -με βάση την εικόνα των δύο ομάδων- δεν μπορεί να φανεί πως ΔΕΝ θα βάλουν και ΔΕΝ θα δεχτούν γκολ και οι δύο. Με το g/g να “βρωμάει” λοιπόν, αφού οι Ουκρανοί είναι φύσει επιθετική ομάδα και οι Ελβετοί, σύμφωνα και με τον προπονητή τους, δεν πρόκειται να κλειστούν, θα επιλέξουμε και τον άσο σε combo, στηρίζοντας την πιο ποιοτική και ιδιαίτερα φορμαρισμένη Σαχτάρ που μετά τη διακοπή έκανε… πλάκα εντός και εκτός συνόρων.

Μονά και δυάδα (απόδοσης 8.97)

22:00 Γουλβς – Σεβίλλη: 2 & over 1,5 (3.15)

22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βασιλεία: 1 & over 2,5 (2.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις