Τρίτη και… 13, με σκόρερ και «ευκαιρίες» στο Champions League!

προγνωστικά

Προγνωστικά από τρεις αναμετρήσεις του Champions League έχει στην στήλη του για την Τρίτη (13/9) ο Βασίλης Βασιλείου.

Τρίτη και… 13 και εμείς θα παίξουμε στοίχημα; Ρε δεν είμαστε καλά… Αλλά Champions League έχει, είναι δυνατόν να μην ποντάρουμε; Έστω για τη λιγούρα που λέμε! Τρεις αναμετρήσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον μου για σήμερα (αν και ήθελα να ασχοληθώ με όλες), από τις οποίες έβγαλα τέσσερις επιλογές. Πάμε στα προγνωστικά!

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Αλιάνζ Αρίνα. Οι Βαυαροί, που επικράτησαν άνετα 2-0 της Ίντερ στην πρώτη αγωνιστική, μετρούν 29 ματς αήττητοι σε φάση ομίλων. Παράλληλα απέναντι στους Καταλανούς έχουν τέσσερις σερί νίκες όλες με over 2,5.

Φυσικά και σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η Μπαρτσελόνα θέλει να δείξει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά και ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Πρόσωπο της βραδιάς θα είναι αναμφίβολα ο Λεβαντόφσκι που πρόκειται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ο Πολωνός ξέρει όσο λίγοι το γήπεδο της Μπάγερν και δε πρόκειται να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα.

Το ματς αναμένω να έχει γκολ εκατέρωθεν, αλλά με τις τιμές του over και του goal/goal χαμηλά, αποτελεί καλύτερη επιλογή το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λεβαντόφσκι, που βρίσκεται στο 2.50 με τις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan.

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Άγιαξ

Μόλις μια εβδομάδα μετά το κάζο στη Νάπολη (4-1), η Λίβερπουλ καλείται να βγάλει αντίδραση απέναντι σε έναν εξαιρετικό -και φέτος- Άγιαξ. Το εντός έδρας ματς των «κόκκινων» με τη Γουλβς (10/9) αναβλήθηκε, όπως και το επόμενο κόντρα στην Τσέλσι, στο Λονδίνο, που ήταν προγραμματισμένος για τις 18/9. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τη δυνατότητα να πιέσει την ομάδα του να παίξει στο 100% και επιτέλους να χαρίσει μια αξιόλογη εμφάνιση στον κόσμο του Άνφιλντ.

Ο Άγιαξ ωστόσο δεν πρόκειται να χαριστεί! Έριξε τέσσερα στη Ρέιντζερς την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, μετρά εφτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ξέρει ότι η Λίβερπουλ παραπαίει. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω και μπορεί να προκαλέσει ακόμα μια ζημιά στους «κόκκινους».

Στοιχηματικά φαβορί είναι η Λίβερπουλ, αλλά αγωνιστικά όχι τόσο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Περιμένω να έχει γκολ η αναμέτρηση, αλλά το ίδιο και οι… μπουκ, οπότε νομοτελειακά οι τιμές στα over είναι χαμηλά. Αν κάτι αξίζει είναι το over 1,5 ημιχρόνου στο διόλου άσχημο 2.05 στη Novibet!

Όπως αξία έχει και το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έχει να σκοράρει από τις 22 Αυγούστου και το ματς του Ολντ Τράφορντ, με τους «κόκκινους» έκτοτε να έχουν σημειώσει 12 γκολ, αλλά εκείνος κανένα. Μοιάζει κατάλληλο τάιμινγκ να τελειώσει το σερί και να δώσει έναυσμα νίκης στη Λίβερπουλ. Λίγο πάνω από τον διπλασιασμό «πληρώνει» στο PameStoixima.gr.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Την ίδια ώρα η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ασπιρίνες» δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν. Έχουν μόλις μια νίκη σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όπου έχουν δεχθεί συνολικά 16 γκολ!

Οι «ροχιμπλάνκος» είναι αήττητοι για τέσσερα διαδοχικά ματς (3-1-0) και σίγουρα θα ήθελαν να πάνε στο μαδριλένικο ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη. Μάλιστα, η ομάδα του Σιμεόνε αγνοεί την ήττα φέτος εκτός έδρας (2-1-0). Η παράδοση βέβαια δεν είναι με το μέρος της, αφού στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στη Γερμανία, έχει εφτά ήττες.

Με την Λεβερκούζεν όμως να είναι τραγική και τις αποδόσεις του «διπλού» στα… ύψη, το ποντάρισμα «προς τα δεξιά» αποτελεί μονόδρομο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
22:00
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης
2 dnb
1.82
BET: 10 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Άγιαξ
Over 1,5 1o ημίχρονο
2.05
BET: 7 units
Σκόρερ
22:00
Λίβερπουλ - Άγιαξ
Γκολ Σαλάχ
2.05
BET: 7 units
Σκόρερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Γκολ Λεβαντόφσκι
2.50
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις