Tyler time και πάμε στα ημιτελικά

Προγνωστικά

Επιστροφή στο Eurobasket για τον #Playmaker που ποντάρει στον αγώνα της Εθνικής μας με χάντικαπ και ειδικά παικτών.

Το Eurobasket μπαίνει στην τελική ευθεία και η Εθνική μας ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών. Η σημερινή μας στήλη είναι αφιερωμένη στο παιχνίδι με τη Γερμανία, απ’ όπου προκύπτουν προγνωστικά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δυσκολεύτηκε η αρμάδα του Ιτούδη απέναντι στην Τσεχία, η οποία κλείδωσε τον Αντετοκούνμπο για ένα ημίχρονο. Ωστόσο, ο Λαρεντζάκης ήταν ο game changer και ο Παπαπέτρου έκανε την πρώτη καλή του εμφάνιση στο τουρνουά. Οι δυο τους έδωσαν ενέργεια και άνοιξαν το δρόμο για να κάνει ο Γιάννης τα δικά του. Απέναντί μας πλέον μία Γερμανία με αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Βάγκνερ, Βάιλερ – Μπαμπ και Βόιτμαν είναι αμφίβολοι και η κατάστασή τους σίγουρα δε θα είναι ιδανική ακόμη και αν αγωνιστούν. Το βάρος θα πέσει στον Σρέντερ, ο οποίος όμως θα έχει να αντιμετωπίσει τα δυνατά γκαρντ της ελληνικής περιφέρειας. Ίσως ο Λο να είναι το κλειδί για τους Γερμανούς.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Στη δική μας πλευρά, ο Ντόρσεϊ απογοήτευσε στα τελευταία παιχνίδια. Όπως είχα πει και στα πρώτα παιχνίδια, το πρόβλημά του είναι η αστάθεια. Χρωστάει ένα παιχνίδι και η Ελλάδα θα χρειαστεί το σουτ του για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Γερμανών. Αυτή τη φορά ελπίζω να μας το δώσει. Όσο για τη νίκη, ε δε χάνεται, ακόμα και με χάντικαπ 5,5 πόντων.

Μονό
21:30
Γερμανία - Ελλάδα
2 (-5,5)
1.91
BET: 25 units
Μονό
21:30
Γερμανία - Ελλάδα
Ντόρσεϊ over 2,5 τρίποντα
2.40
BET: 10 units
Μονό
21:30
Γερμανία - Ελλάδα
Λο over 2,5 τρίποντα
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις