Δεύτερη στροφή… έως 3.10!

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Δεύτερη αγωνιστική των Ομίλων και ο #ElToro ποντάρει στους Ισπανούς εκπροσώπους κόντρα στους επίμονους και πάντα επικίνδυνους Γερμανούς.

Προγνωστικά στοιχήματος – Champions League

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πιεσμένο το πρόγραμμα λόγο Μουντιάλ, ακόμα περισσότερο με τον θάνατο της Βασίλισσας της Αγγλίας. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Θα βρουν ημερομηνίες να τελειώσουν της εκκρεμότητες. Αρκετά με την εισαγωγή όμως πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Επιστρέφει σπίτι του !

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα. Η κορυφαία αναμέτρηση της βραδιάς, της αγωνιστικής ίσως και της φάσης των ομίλων. Ζευγάρι με πλούσια ιστορία και αναμετρήσεις που έχουν προσφέρει θέαμα, γκολ και ρεκόρ. Φέτος όμως ένα παραπάνω. Στην κλήρωση όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον κορυφαίο επιθετικό της τελευταίας δεκαετίας, Λεβαντόφσκι. Έπειτα από δέκα και βάλε χρόνια, ο Πολωνός τρομοκράτης που σκορπούσε τον τρόμο σε κάθε ομάδα στην Bundesliga αποχώρησε για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο για τον εαυτό του, όπως δήλωνε. Και τώρα η κλήρωση τον φέρνει αντιμέτωπο, σχετικά νωρίς κόντρα στο παλιό του σπίτι.

Η Μπάγερν γνωστή για την κυνικότητα της  νίκησε άνετα 2-0 εκτός έδρας την Ίντερ, βάζοντας βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έκανε μια, ας πούμε γκέλα, έχοντας το μυαλό της όμως εδώ και με μερικό rotation για να μην κινδυνέψουν παίχτες με τραυματισμό. Σοβαρή η απουσία του Κομάν, φοβερός πασαδόρος.

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 την Πλζεν και επέστρεψε στα γνωστά ευρωπαϊκά της στάνταρ, με χατ- τρικ του Λέβα!  Λευκό το απουσιολόγιο της. Πρώτο crash test και για τις δύο ομάδες. Για την μεν Μπάγερν για να δει αν μπορεί κάτι παραπάνω φέτος, για τη δε Μπαρτσελόνα αν μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή. Ελπίζω ότι θα δούμε ένα φοβερό παιχνίδι. Όσο και να το βλέπω άκρη όμως ξεκάθαρη δεν βγάζω. Η Μπάγερν έχει θέματα, αλλά εντός Μονάχου όλοι την σέβονται, τεράστιο μέγεθος. Πρώτο σοβαρό παιχνίδι με αντίπαλο ίδιου κυβισμού. Οριακά σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δεν πάει το χέρι εύκολα. Με το όποιο ρίσκο θα πάω στα ασιατικό over 3,25, σε περίπτωση που σημειωθούν μόνο τρία τέρματα, επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα. Σε λογική fun bet και ότι θα σκοράρουν έχει λογική το ειδικό στοίχημα over 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Για την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Ατλέτικο, μου προκαλεί έκπληξη το πόσο αουτσάιντερ έχουν τους φιλοξενούμενους. Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα τους. Προσωπικά στηρίζω το διπλό σε κάτι λιγότερο από τριπλασιασμό που βρήκα. Ωστόσο στο παιχνίδι μου θα μπει το διπλό dnb για να είμαι καλυμμένος.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Over 3,25 AH
1.80
BET: 30 units
Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Over 1,5 1o & 2o ημίχρονο
3.10
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης
2 dnb
1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις