ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το καθήκον τους Τότεναμ και Πόρτο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το καθήκον τους Τότεναμ και Πόρτο

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το καθήκον τους Τότεναμ και Πόρτο

προγνωστικά

Τρεις αναμετρήσεις από το Champions League άνω του διπλασιασμού ξεχωρίζουν στις επιλογές του #Bats.

Μετά την απογοήτευση του Σαββάτου, ελπίζουμε να μας αποζημιώσουν τα παιχνίδια που επιλέξαμε σήμερα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Πιο αναλυτικά τα προγνωστικά μας:

Προγνωστικά: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τότεναμ

Στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το 2/2. Και οι Πορτογάλοι αλλά και οι Άγγλοι επικράτησαν μετά από ένα ημίχρονο χωρίς τέρματα απέναντι σε Άιντραχτ και Μαρσέιγ αντίστοιχα. Η Σπόρτινγκ νίκησε με 3-0 στη Γερμανία και η Τότεναμ με 2-0 εντός, με αποτέλεσμα το σύνολο του Αμορίμ να προηγείται λόγω διαφοράς τερμάτων.

Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, οι πρωτευουσιάνοι διέλυσαν με 4-0 την Πορτιμονένσε ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Φυσικά, τα «σπιρούνια» δεν αγωνίστηκαν, ελέω αναβολής της αγωνιστικής λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η ομάδα του Κόντε μπαίνει ξεκούραστη στη μάχη για τη δεύτερη νίκη και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στους σκληροτράχηλους αλλά κατώτερους ποιοτικά Πορτογάλους. Ο Ιταλός τεχνικός είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του για την αναμέτρηση και δύσκολα οι Λονδρέζοι θα αφήσουν βαθμούς στη Λισαβόνα. Επομένως διπλό σε απόδοση 2.07 από τη Novibet.

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ακριβώς αντίθετο το σκηνικό στη Μασσαλία. Μαρσέιγ και Άιντραχτ ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Τότεναμ και Σπόρτινγκ αντίστοιχα και ψάχνουν οπωσδήποτε την πρώτη τους νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο βόρειο Λονδίνο μέχρι την κόκκινη του Μπεμπά στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Έκτοτε φυσικά η Τότεναμ αύξησε την πίεσή της, έχασε ευκαιρίες και τελικά σκόραρε δύο φορές στα τελευταία λεπτά. Ακολούθησε η νίκη με ανατροπή επί της Λιλ για τη Ligue 1.

Από την πλευρά της η Άιντραχτ απογοήτευσε στην επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (και πρεμιέρα της στην εποχή του Champions League). Σε ένα ματς που για πάνω από μία ώρα ήταν αρκετά ισορροπημένο, υπέστη συντριβή με 3-0 στην έδρα της. Πλήρωσε τα μεγάλα κενά στην άμυνά της, καθώς και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ζευγάρωσε τις ήττες της με το 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο, επίσης εντός έδρας. Άρχισαν να ζορίζουν τα πράγματα πάλι, εκεί που φαινόταν ότι έβρισκε φόρμα.

Δίκαιο φαβορί οι Μασσαλοί, αλλά οι «αετοί» εύκολα μπορούν να κάνουν ζημιές στην αντεπίθεση. Έμειναν στο μηδέν για δύο σερί ματς, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ξανά. Κι η Μαρσέιγ όμως παίζει ανοιχτά, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με συνέπεια και έτσι το goal/goal & over 2,5 εύκολα ή δύσκολα μπορεί να βγει και να μας πληρώσει, με απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ

Σίγουρα τραβούσαν τα μαλλιά τους οι φίλοι της Πόρτο όταν είδαν πώς έχασε η ομάδα τους στην πρεμιέρα από την Ατλέτικο. Έμεινε με δέκα στο 81’, δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και παρότι ισοφάρισε λίγο αργότερα, κατάφερε να χάσει με γκολ από κόρνερ στο 90’+11’! Δεν ήταν γραφτό να πάρει κάτι από το παιχνίδι η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, η οποία ξέσπασε στην Τσάβες το Σάββατο. Η εύκολη νίκη με 3-0 τη διατήρησε στη δεύτερη θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Champions League η Κλαμπ Μπριζ, νικώντας με 1-0 τη Λεβερκούζεν. Πρωταγωνιστής ο Σιλά με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 42’. Ζορίστηκε η πρωταθλήτρια Βελγίου αλλά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρει τους τρεις βαθμούς, κάτι που είχε καταφέρει να κάνει μόνο μία φορά στα τελευταία έντεκα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη. Νίκησε και την Σερένγκ για το πρωτάθλημα με 2-0 εκτός έδρας, για να επανέλθει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι» οι Βέλγοι. Μετρούν έξι σερί νίκες και επτά συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Όμως έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια Πόρτο που «καίγεται» για το τρίποντο. Ειδικά εντός έδρας, η ομάδα του Κονσεϊσάο παρουσιάζει εντυπωσιακή σοβαρότητα. Κερδίζουν και με αρκετά γκολ οι «δράκοι» για να επιβεβαιώσουν το 1 & over 2,5 που πληρώνει 2.15 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
19:45
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τότεναμ
2
2.07
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & over 2,5
2.12
BET: 15 units
Μονό
22:00
Πόρτο - Κλαμπ Μπριζ
1 & over 2,5
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις