Γερμανία – Ελλάδα με Bet Builder* σε απόδοση 27.00!

Γερμανία - Ελλάδα με Bet Builder* σε απόδοση 27.00!

Η ώρα των προημιτελικών του Eurobasket 2022 έφτασε για την Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τη Γερμανία στη 'Merchedes Benz Arena' του Βερολίνου.

Η παρέα των Σρούντερ, Λο, Βάγκνερ, Τάις και Φόιτμαν απέκλεισε το Μαυροβούνιο στη φάση των 16 και έχοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας, οι φιλοδοξίες της φτάνουν μακριά στη διοργάνωση. Μοναδική της ήττα στη φάση των ομίλων αυτή από τη Σλοβενία, έδειξε για τι είναι ικανή κόντρα σε Γαλλία και Λιθουανία.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε με 5/5 τις υποχρεώσεις της στο Group C και ζορίστηκε αρκετά για τρεις περιόδους απέναντι στην Τσεχία. Λαρετζάκης, Σλούκας και Παπαπέτρου κατάφεραν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα μετά το 31′ και κάπου εκεί ανέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να τελειώσει τη δουλειά. Το τελικό 94-88 είναι αντιπροσωπευτικό της προσπάθειας που χρειάστηκε για να επιβληθεί η εθνική μας κόντρα στο σκληρό σύνολο της Τσεχίας των Σατοράνσκι και Βέσελι.

Το βάθος του ρόστερ, η εμπειρία, το ταλέντο και φυσικά η παρουσία του ‘Greek Freak’ σε συνδυασμό με την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του γαλανόλευκου πάγκου, προσφέρουν στην Ελλάδα το πεδίο διάκρισης στο φετινό Eurobasket. Με τις φιλοδοξίες να φτάνουν τουλάχιστον ως τον τελικό του τουρνουά. Προηγείται ωστόσο ο πολύ δύσκολος προημιτελικός με τη Γερμανία. Σκληρή ομάδα, καλά δομημένη, με υπομονή και ξεκάθαρους ρόλους, είναι δεδομένο ότι θα προβάλλει ισχυρή αντίσταση. Το κοινό δεν είναι ιδιαίτερα θερμό, όμως σίγουρα οι παίκτες του κόουτς Χέρμπερτ θα αισθάνονται πολύ άνετα σε γνώριμα λημέρια.

Η Ελλάδα διακρίνεται από την αποφασιστικότητα και την πίστη στις ικανότητες της, ενώ καταφέρνει σε κάθε παιχνίδι να βγάζει και έναν άσο από το μανίκι. Πότε ο Καλάθης, πότε ο Ντόρσεϊ, πότε οι Σλούκας, Παπανικολάου, Αγραβάνης, δίνουν την έξτρα ενέργεια και στέκονται συμπαραστάτες του ασταμάτητου Αντετοκούνμπο, που παίζει με σπασμένα φρένα στο τουρνουά. Θα γίνει ντέρμπι στο Βερολίνο και η συνδυαστική επιλογή 1 ημίχρονο/2 τελικό & under 167,5 πόντοι στο ματς & νίκη Ελλάδας 6-10 πόντοι προσφέρεται σε απόδοση 27.00 στο Bet Builder της winmasters!

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. ** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις