Γερμανία – Ελλάδα με live streaming, πλούσιο πακέτο ειδικών αγορών και 0% γκανιότα*

NovileagueF.C.: Ο πρώτος μεγάλος νικητής είναι γεγονός!

Προημιτελικός σαν τελικός για την «γαλανόλευκη» στο Eurobasket.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο Βερολίνο στη φάση των «8» (21:30) και φιλοδοξεί να συνεχίσει την πορεία της προς την κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά το απόλυτο στον 3ο όμιλο(5-0), ίδρωσε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεχίας στη φάση των «16» (94-88). Οι παίκτες του Δημήτρης Ιτούδη λειτούργησαν σαν γροθιά στα δύσκολα και με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ιωάννη Παπαπέτρου, πάτησαν «γκάζι» στο 4ο δεκάλεπτο και έκοψαν τις ορέξεις των Τσέχων.

O «Greek Freak»με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ «καθάρισε» όταν η μπάλα έκαιγε, ενώ ο Καλάθης με 14 πόντους κράτησε όρθια την Ελλάδα στο πρώτο μέρος. Με αυτό τον τρόπο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέμεινε πρώτος σκόρερ του τουρνουάμε 29 πόντους κατά μέσο όρο και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι θα αποκλειστεί από τη Γερμανία.

Γερμανία – Ελλάδα 1 (+6,5):1.96 2 (-6,5):1.85

Τα «πάντσερ» διαθέτουν περίσσιο ενθουσιασμό και μέσα στην έδρα τους φιλοδοξούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, που είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Αυτό είναι αρχικά η πρόκρισης εις βάρος της Ελλάδας και να μπουν στην ζώνη των μεταλλίων για πρώτη φορά έπειτα από το 2005. Όλο το παιχνίδι των Γερμανών περνάει από τα χέρια του  Ντένις Σρέντερ, ο οποίος δημιουργικά και εκτελεστικά εντυπωσίασε ακόμα και τον Ντιρκ Νοβίτσκι!

Η αποψινή σύγκρουση των δύο, είναι η 53η στην ιστορία τους. Ο απολογισμός είναι ξεκάθαρα υπέρ της Ελλάδας με 35 νίκες. Η τελευταία ήττα της «γαλανόλευκης» ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου του 2001, στα νοκ άουτ του Eurobasket της Αττάλειας με 80-75. Ενώ η πλέον αξιομνημόνευτη νίκη είναι η επικράτηση με 78-62 στον τελικό του Eurobasket τον Σεπτέμβριο του 2005 στο Βελιγράδι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η τελική φάση του Eurobasket όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις